Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Olga jak tam lepiej?? wspolczuje bo dobrze wiem jak to jest jak ledwo chodzisz z bolu a do pracy trzeba isc
mnie tylko ketonal ratowal
Ania po skonczonej kuracji macie robic badania?? i jaki dalszy plan dzilania??
Ewelinka codziennie jak wchodze zastanawiam sie czy nie bedzie czasem wiadomosc ze urodzilas:)
ja cos nie czuje mojego maluch ostatnio:( ale czytam ze to normalne takie przerwy kilkudniowe bo malenstwo jeszcze malutkie. staram sie nie panikowac:)
Pozostale dziewczynki jak tam??Ania_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
OLa spokojnie za niedlugo zatesknisz za spokojem bez kopniakow w zebra
na pewno maluszek moze sobie podsypia i jeszcze te ruchy nie sa tak wyraziste
codo naszej kuracji
sama nie wiem co pozniej
najpierw badania po kuracji zobaczymy co wykaza... ale podejrzewam ze dalej bedzie kuracja .. z racji tego ze watpie czy testosteronod razu skoczy z 174 na 400
my sie liczymy ze kuracja moze potrwac nawet pol rokuczekaja lubi tę wiadomość
-
czekaja wrote:Piekna pogoda u nas:)
u nas też
czarnula - tulę szczerze miałam nadzieje na lepsze wieści.
czekają nie martw się może się odwróci i wtedy nie czyjesz
rudasek śpij póki możesz niedługo skończy się długi sen na jakieś 3 lata będziesz miała tylko wspomnienia
sana ty nie na @ czekaj tylko na zieloność
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zalezy w jakim wieku
ja na szczescie nie mam problemu zawsze kupuje jej cos do ogrodu bo uwielbia kwiaty i ogolnie ogrod
ostatnio kupilismy jej z mezem piekna donice i wsadzilismy do niej bazylie, tymianek i inne ziola '
ja staramsie kupowac cos nie zobowiazujacego ... omijam szerokim lukiem prerfumyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 18:29
-
Sana trzymam kicuki
mnie niby namawiaja ale poczekam jak sie sprawa rozwiaze
do piatku max powinna przyjsc
wiec grzecznie poczekam..mam przeczucie ze owulka mogla byc 23 dc wiec poki co czekam