Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Sana wrote:Czekam właśnie aż mój narzeczony wróci z testem i będę testowała
-
Ania fajnie ze nie zabijasz w sobie tej iskierki nadzieji ktora jest jednak gdzies gleboko:)
Sana trzymamy kciuki koniecznie daj znac:)
My dzis chyba skorzytsmy z promocji 40razt 0 procent w agata meble i kupimy naroznik. ale jeszcze sie zobaczy:)Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ola to czekamy na focie
wiesz niby wiem ze to nie mozliwe ale zostawiam pewna doze nadziei
chc patrze na to troche z dystansu .. -
Wiem wiem domyślam się że w ciężko w to uwierzyć ale fajnie mieć choć cień nadziei i w glebi serca nie tracić wiary:)
wykres jest piekny ale jak wiemy i z takich wykresow @ przychodzi. ja mimo wszystko trzymam kciuki i czekam na cud:)
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
czekaja wrote:Wiem wiem domyślam się że w ciężko w to uwierzyć ale fajnie mieć choć cień nadziei i w glebi serca nie tracić wiary:)
wykres jest piekny ale jak wiemy i z takich wykresow @ przychodzi. ja mimo wszystko trzymam kciuki i czekam na cud:)
ale jakos tak na luzie do teog podchodzeczekaja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelinka wlasnie jak znosisz to oczedkiwanie??
mysmy kupili wczopraj naroznik ale bedzie dopiero za 5 tygodni wiec troche poczekamy:)
http://www.agatameble.pl/produkty/produkt/meble-tapicerowane/narozniki/rozkladane-1/naroznik-kevin-maxi
tak wyglada tylko bedzie w innych kolorach:) naprawde fajna sprawa te raty 40x0 procent.
dzień dobry:)Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Duza duza ale mamy duzy salon to sie przyda wiec sie ciesze:)
Dziekuje ok . mala troche o sobie daje znac wiec sie ciesze:) nie sa to jakies mocne kopniaki czy ruchy ale tak dalikatnie daje o sobie znac:)
juz posprztalam lazienke kuchnie robie pranie a teraz do sklepu. potem musze pocwiczyc bo po weekendzie to zawsze czuje sie grubsza:)
Magda a Ty kiedy masz wizytye i jak sie czujesz?? -
Hej my dalej w dwupaku ehh to czekanie mnie dobija! W srode ide do gina powiem mu zeby mnie tak wybadal zebym od razu na porodówke pojechala haha. 3 dni do terminu a mala jakos sie nie kwapi tylko pachwiny mnie tak bola ze szok aaa!
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlu ja wizytę mam 20stego, omówienie wyników badań.....
a tak poza tym, to mała szaleje, przeciąga się i wtedy jestem szczęśliwa...
Ewelko...jejku no to życzę, abyś od gina jechała prosto na porodówkę
coś te nasze kobietki leniwe są?
u mnie ten tydzień się dopełni i oficjalnie powitam III trymestr:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 09:27
Eweloka84, czekaja lubią tę wiadomość