Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rudasek wrote:hej hej
dzien doberek wszystkim ciociom
My sie meldujemy po weselichu
Mały moj coś cichy
na szczescie w srode ide do gina to zobaczymy co u niego słychać -
Ewelinka czytalam ze przed porodem dzieci sie mniej ruszaja:0 wiec może to jednak znak:)
Magda to ja mam wizytę dzień po tobie bo 21 i to będzie połówkowe:)
Rudasku zarty sobie stroja te nasze dzieci:) moja mala przez prawie tydzien nie dala mi zadnego znaku i dopiero wczoraj wieczorem jej sie przypomnialo ze moze mnie kopnie:)
ja bylam juz w sklpeie i bedzie gulasz z kasza na obiad:)Eweloka84, Malenq lubią tę wiadomość
-
tak to jest z tymi dziecmi, robią co chcą haha
Olcia oj oby tak było bo zeschizuje chyba, zaraz czarne mysli sie ma... juz nie jedna osoba mi mowiła ze Natalie to łobuziary no i chyba sie sprawdza hahahczekaja lubi tę wiadomość
-
Mam nadzieje, ze jednak kopnie bo po takim czasie kopania non stop to sie juz czlowiek przyzwyczaja
nawet na weselu kopał :)hihi
no nic, moze odsypia
pojde we wsrode do lekarza to sie dowiem co i jak
Ewelinka my juz czekamy na Natalcie:)
Czekaja, Malenq jak tam samopoczucie, wszystko oki ????
Olga, Ania zyjecie ???Eweloka84, czekaja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rudasku, wiesz jak to jest z leczeniem kataru- leczony trwa tydzień, a nieleczony 7 dni
Ale fakt, że akatary itp odpadają.
Jak już Ci zgęstnieje, to polecam sól morską, świetnie udrażnia.
Ja też od tamtego tygodnia męczę się z zatokami, bólem gardła, od soboty męczy mnie straszny, bolesny kaszel.
Wczoraj wzięłam już antybiotyk, bo bałam się zapalenia oskrzeli. Piję mukosolvan i jakoś zaczęło się odrywać.
Do tego Apap. -
Jaka tu cisza...
Ewelince wybaczamy, bo może w końcu rodzi, ale gdzie reszta?
Ja dziś w końcu pakuję torbę, muszę pracowac do końca października, więc poród może mnie zaskoczyć w pracy. Także od jutra torba jeździ ze mną do robotyAnia_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
wystalismy sie u lekarza i w sumie wiecej dowiedzialam sie od farnmaceuty ;/
nie dosc ze pizda spoznila sie pol godziny to jeszcze wizyta trwala 5 min..mowie ze maz bierze dodatkowo leki ..a ta nie wazne to co przepisuje mozna ze wszytskim brac.. wrrr ;/
wogole mam takiego dziewczyny dzis wkurwa ze nie wiem.. jadac samochodem chyba wiecej orzeklanstw moj maz nie slyszal
gosci na mnie trabi zebym jechala.. tak na penwo .. jak kuzwa jedzie samochod dla panicz a sie w niego wpierdole.. nozszesz.. a pozneij jak juz ruszylam to koles trzymal sie gdzie s z kilometr ode mnie ;/ to łajze tak zblokowalam mpozniej ze nie mogl mnie minac i specjalnie przepuszczalam grzecznie wszytskich pieszych
wielki gogus kuzwa w audicy .. guwniarz piperzony ;/
sorry za wulgaryzmy ale chyba spozniony PMS mi sie wlaczyl dzis eweidentnieCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jeszcze nie rodze haha
aa w ogole szlam do biedronki dzis i wiecie co!! w gówno weszłam hahahaha bleee , a teraz wrocilismy z pizzy potraktowałam Natalke chili ale skutek na razie taki, ze mnie pali a ona mnie zbila no nie moge z niej i powera dostała po tym chili! -
nick nieaktualny