Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ewelinka jak tam?? czyżby po wizycie rozpoczal sie porod??
Rudasku gdzie masz te kilogramy?? chyba wszystko poszlo w brzuch:)
Ania fajnie ze wyniki tak sie poprawiły:)
Olga jak zdrowie?? juz lepiej??
Magda jeszcze dobre dwa miesiace i bedziemy szykowac sie na Twoj porod:)Malenq, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Kurcze Czekaja nie wiem w sumie gdzie mam, troche widze, ze dupka podrosła ale to tylko ja widze, coś tam w cycki poszło bo tzeba już C nosić a reszta to chyba w brzuch choc On tez malutki jak na ten m-c
czekaja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jejku Czekaja, wspołczuje..ja na prawde nie wiem co to rzyganko, przez cała ciąze raz wymiotowałam i to dlatego ze sie przytrułam ogórkami małosolnymi
polecam kazdemu taka ciaże jak ja
za to kregosłup mi daje popalić, musze sie ruszać bo ani siedzieć, ani leżeć..wiec sie wziełam teraz za sprzatanie, tym bardziej ze gości mam w week:)czekaja, Malenq lubią tę wiadomość
-
no własnie nie wiem.. zaginela nam w akcji ;/
ja wczoraj przez toprzeziebienie padlam ...
Olu moja tempk to wina przeziebienia ;/
katar, łebek, gardlo .. bleeEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Aniu mam to samo....choć gardło jeszcze nie, tylko mega katar i to taki zatokowy choc dziś i tak nie jest źle...
A Ewelka moze wkoncu rodzi NatkeEweloka84, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
jestem, pisałam na fb ale tam chyba Was nie ma to tu sie powtórze:
Mała ma sie dobrze generalnie lezała jak na wakacjach i bulki puszczała bużka hahaha szacunkowa waga 3700 g hahah klocus jak nic , rozwarcie 2 cm, szyjka otwarta, skrócona czuł główke malej wiec poród moze byc w kazdej chwili no ale jak sie nie wysypie do czwartku przyszłego to szpital mnie czeka i będą mnie zachęcac do porodu w ogóle przekrecila sie z lewego boku na prawy cwaniaraMalenq, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatalko skarbie, wszystkie TU ciocie apelują o Twoje dobre serduszko, mamusia Cię kocha, i chciałaby Cię już przytulić, więc dziecinko PROSIMY: wymelduj się już z tego hotelu, bo czeka na Ciebie jeszcze śliczniejszy apartamencik:)
Eweloka84 lubi tę wiadomość