Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
własnie nei wiem ..wogole Pauli nie wida .. tylko na wrzesniowkach czytalam ze ma dziadka chorego cos pislaa io jakims pozaze .. i cos z kredytemna mieszkanie ze maja problemy
-
hehe no widzisz
ładnie to tak trzeba im upomnienie na FB dac i zolte kartkiEweloka84 lubi tę wiadomość
-
ja tak podczytuje bo dzis caly dzien w biegu:)
bylam w bio way na obiedzie i oczywiscie sie nawtykalam kotletow sojowych;)
moglabym tam mieszkac:)
a teraz siedze i licytuje ubranka na allegro:)
za tydzien mam chrezst jestem chrzestna a nie mam w co sie ubrac;/Ania_84 lubi tę wiadomość
-
hej kochane ja jak zwykle zalatana
wpadłam sie pożegnać, lecę do polski jutro i wrócę we wtorek
Będę tęskniła
za testujące w tym czasie i tak mooocno trzymam kciuki,
i oczywiście wszystkim życzę miłego weekenduMalenq, Ania_84, Eweloka84, Czarnula87, czekaja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ana miłej podrozy
noo cudu nie bedzie jutro nawet nie probuje testowac zaczeło sie plemnienieAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
dzien dobry KObietki witam sie z kawa szczegolnie nasza dame witamy Natalka bo juz koledzy sie ustawiaja po ciebie w kolejce
czuje sie o niebo lepiej glowa juz praktycznie nie boli gardlo ic a nic ..syrop z melcza działa jednak tesciowa miala racje
jesczze mały katarek ale chyba poszaleje na weseleu
ja dzis dzwonei do Novum umowic nas do doktorka
tylko teraz niech @ sie konczy bo trzeba sexa zaliczyc pozniej 3 dni tabu sex i badanko nasionek wogole teraz sie zorientowalam ze zrobilismy badania miedzy 6a7 tyg kurcji a nie midzy 7-8 ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 09:07
Eweloka84, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania to moze testosteron bylby jeszcze wiekszy:) znierza wszystko w dobrym kierunku tylko kase szukac a to najwiekszy problem pewnie. wszystko kreci sie w okol kasy niestety.
Natalka nas wszystkie chce zaskoczyc:)Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
OLga mi mega pomogl syrop tesciowej z mlecza.. serio.,.,plus do tego kupilismy wit C 1000mg +rutyna..
Ola no włąsnie kasa nas dobija
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 14:46
-
OKi wizyta w Novum 31 pazdziernik godzina 17:45
czekaja, Malenq, Czarnula87, santoocha lubią tę wiadomość