Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jak dlugo czekacie na kase z zus??
bo ja zawsze dostawałam dwa trzy dni przed koncem zwolnienia a tym razem nic. jutro koniec zwolnienia a kasy nie mam.
chyba jakby cos bylo nie tak jakies dokumenty zle wypelnione to by dzwonili nie?? -
ja dostawałam kase od pracodawcy tzn, zus przelewał jemu a on mi wiec miałam tak jak zwypłate zawsze
Olcia moze nie umeczona ale takie czekanie jest straszne....mała ma mało miejsca wiec jak sie wierci i wypina to jak by mogła to dziure w brzuchu by zrobła, szkoda mi jej bo jej tam ciasno , no ale w czwartek bede wiedziec co i jak wiec wytrzymam jakos -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelinka wrzuciła fote na fb
Mała długaśna, miała 59 cm i wage pod 4 kg z tego co pamietam
czuja sie oki, Ewelinke ciagnie ciecie ale nie narzekaMalenq, Anastazjaaa, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Nie było mnie trochę, wyjechaliśmy na kilka dni z narzeczonym nabrać sił na nowy cykl. Za tydzień cykl płodny
Zaczynam prowadzić wykres, szukam wspomagaczy płodności.
Mam nadzieję, że u Was wszystko ok :*Ania_84, czekaja lubią tę wiadomość
Julia 07.2015 -
jestem Ania jestem;-)
pracuje od przed 8 do 18i padnieta jestem jak wracam , narazie nic sie nie zmienia teraz zrobilam jeszcze jeden test wieczorem iten mniej czuly25 mlu i odrazu dwie krechy, miejmy nadzieje ze bedzie oki wszystko. A powiedzcie mi dziewczyny wg belly jestem w 7 tyg ,mozliwe ze juz w tym czasie rano przed wstaniem z lozka sa tak okropne mdlosci? Bo ja slysze swoj zoladek jak podlatujemi do gardla:-I i przedwstaniemmusze zjesc pol bulki z maslem na sile bo inaczej bym sie odrazu porzygala.i powiedzcie mi tak bardzo bym chciala suwaczek a nie umiem tego zrobic:-( .
Ania trzymam kciuki za was i bardzo kibicuje:-)
I gratulacje dla naszej Ewelinki:-)Ania_84, czekaja, Eweloka84 lubią tę wiadomość