Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
santoocha wrote:Schowaj lepiej dobrze, bo miałam niedawno kota który się najadł jakiejś roślinki doniczkowej i tak mu padła wątroba, że po miesiącu walki musiałam go uśpić
-
Stokrotka21 wrote:Dziewczyny jesli wg belly zaczelam dzis 8tc a wiek plodu to 5 tydzien , to mowi sie ze jestem w 8 tygodniu czy w 5?
Liczą tak ponieważ @ jest to jedyna pewna informacja, bez monitoringu nigdy na 100 procent nie wiadomo kiedy była owulacja czy kiedy jajo zostało zaplodnione. Dlatego wiek ciąży oblicza się od dnia ostatniej miesiączki.
Tak więc jesteś w 8 tygodniu ciąży
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 07:59
czekaja, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
dzien dobry kochane
witam sie z kawka ...choc chyba coraz mniej mogacych pic kawe
Anastazja trzymam kciuki
Stokrotka wydaje mi sie ze 8 tc
Czekaja jak tam sie czujesz Ewa daje ci popalic kopniakami ??Anastazjaaa, czekaja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry plotkary:)
Stokrotka jesteś w 8tc:)
Santoocha uuuuuuuuuu to już za 2 tyg.? jejku jak ten czas leci...........
Czekaja??
rudasku jak pierogi się udały??
mamusiek nie wywołuję bo nie mają czasu, ale cały czas o WAS myślę i fajnie by było, żebyście chociaż zdjęcie swoich maleństw wrzuciły...
Zuzia już pewnie duża:) Tiago rośnie jak na drożdżach???
Nataniel, Wojtuś, Antoś, Natalka?????
kochane dajcie znać jak wasze bobaski:)czekaja, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
hej Malenq
pierogi sie super udały, troche z farszem lipa, bo zamiast gniesc tłuczkiem do ziemniaków to poszłam na latwiznę i wrzuciłam do blendera i wyszła miazga, podczas gotowania zrobił sie taki krem i mało było czuć..ale to juz nauczka na przyszłość
za to ciasto mega..R robił
wczoraj zaś robiłam oponki z serem...mmmmmmm pycha
a pisałam WAm co sie wydarzyło w sobote..moj R wrócił z meczu z połowa żeba..uwaga! jedynki......byłam taka zła poł soboty ze szok, kolejny wydatek i kuzwa ma takie piekne zęby, ze kazdy mu zazdrości a tu nagle wyglada jak zul...no i dziś dentystaMalenq lubi tę wiadomość
-
a teraz pytanie z innej beczki..tak, zeby mózg odpoczął od wyprawek, dzieci, planowania, zachodzenia itd
macie juz pomysły dla swoich męzów, narzeczonych, mężczyzn na mikołaja ???
powiem szczerze ze juz myśle ale kurde weny brak..nie mam pojecia co kupić -
nick nieaktualnyRudasek wrote:a teraz pytanie z innej beczki..tak, zeby mózg odpoczął od wyprawek, dzieci, planowania, zachodzenia itd
macie juz pomysły dla swoich męzów, narzeczonych, mężczyzn na mikołaja ???
powiem szczerze ze juz myśle ale kurde weny brak..nie mam pojecia co kupić
nie mam zielonego pojęcia, ale zapewne skończy się na książce o pociągach, parowozach lub motoryzacji prl:)czekaja lubi tę wiadomość
-
he he he dobreee
mamusiu ale problem....a mnie R nawet nie chce podpowiedzieć bo słysze " wszystko mam, albo kup dziecku" ooo i takie gadanie!
mama jeden pomysł na perfum ale byl z edycji limitowanej i nigdzie go nie moge namierzyc, wszedzie jest niedostępny...czekaja lubi tę wiadomość
-
Rudasku a co On zrobil na tym meczu??
niestety kopniaczkow malo czuje bo mam lozysko na przedniej sacianie ale kazdy mnie cieszy i staram sie nie stresowac ze jest ich malo:)
co do mikołaja jeszcze nie myślałam i pewnie też bede miała ten problem.
Madzia Ty juz 30tc. nigdy Was nie dogonię choc sie staram jak moge;)
chociaz jak zaczna się Wasze porody to ja tez bede już blisko:) bo ciagle mi sie wydaje ze ja na poczatku drogi jestem;)
Rudasku tez tak kiedys zrobilam z farszem na do pierogow uczymy sie na bledach i tego juz nigdy nie popelnimy:)
upatrzyłam sobie wciagane buty w ccc a nigdzie nie moge ich dostac:(Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witam sie i ja..w ten piekny słoneczny dzien
wczoraj byłam w szkole rodzenia..ale jazda, jak nas wzieła na porodówke to juz zaczełam sie bać ale ogolnie oki
dzis byłam na pogaduchach u poloznej, dałam mi troche próbek, skarpetki i inne pierdoły..zaraz bede to ogladac i czytac
co u Was ???????
mnie dzis strasznie boli lewy bok, badałysmy tetno Małego i własnie tam lezy, na lewym jajniku, strasznie nisko i uciska mi wszystko co mozliwe...chodze kulejąc ...ehhhhhhh Małe , złośliwe Stworzonkoczekaja lubi tę wiadomość
-
Ja wlasnie zrobilam salatke i przygotowałam sobie obiad. pieczony seler losos i brukselka:)
robilam wczoraj ciasto ale cale szczescie mi nie smakuje wiec nawet nie ciagnie mnie zeby jesc:)
zaraz chyba sobie kawke zrobie bo cos spac mi sie chce.
dzis dzwonila babka z invicta i przelozyla termin nastepnej wizyty z 14 na 17.11 ale to nawet lepiej. juz moja malutka bedzie miala skonczone 24tygodnie:) potem to juz pewnie bedzie to ostatynie najwazniejsze usg:)
czas leci. jadlam dzis manadarynki i marze o swietach juz:) -
Ja tez myślałam o szkole online:) albo online albo pewnie w ogole nie pojde:)
Anastazja widze wykres robi ogromna nadzieję. trzymam mocno kciuki zeby na nadzieji sie nie skonczylo. tak bardzo trzymam za Was kciuki.
zaraz po zielonej kropce wysylam luteine:)Anastazjaaa lubi tę wiadomość