Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhej skarby....
u mnie drugi dzień chodzenia "kulejąc" cały prawy bok mnie boli i ciągnie aż przez pachwinę na nogę promieniuje, do tego mała ułożyła się po prawej stronie, co dodatkowo bardzo boli, bo wypina "dupcię" lub "główkę" tak że mogę ją połaskotać, mam wrażenie jakby chciała wyjść przez "powłoki brzuszne" boli to bardzo i mogłaby już odpuścić i przewrócić się jakoś inaczej......bo w nocy prawie nie spałam.....
Anas....mocno, mocno trzymam kciuki:)
Olu ja już dawno nic nie znalazłam....ale kiedyś udało mi się 100zł......
U mnie tylko szkoła online, ale pooglądałam chyba 2 filmiki i przestałam....
za daleko mam do jakiejkolwiek szkoły, więc muszę się zdać na "instynkt" i rozsądną położną.....
miłego dzionka:)
ps. co do rocznicy plotkar 3.11 to będę dopiero wieczorkiem, bo lekarza i badania mam tego dnia.....
Aniu powodzenia jutro, mam nadzieję, że wrócisz z dobrymi wieściami...czekaja, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry kbietki te duze i te malutkie w brzuszku lub juz poza brzuszkiem .oraz Panów hihi
ja dopiero z kawka neta mi cos zrobaliMalenq, czekaja lubią tę wiadomość
-
A mi sie juz gotuja ziemniaczki na farsz do pierogow ruskich:) potem bedzie zagniatanie ciasta i na koniec lepienie:)
a zaraz szykuje drugie snaiadanko koktaj pomaranczowo szpinakowo truskawkowy i serek wiejski ze szczypiorkiem:)
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ja tak patrzę, a ten 3 listopada to rzeczywiście poniedziałek. Jakoś ubzdurało mi się, ze to niedziela.
A w poniedziałek to ja cały dzień w pracy, na dodatek poniedziałki przewaznie są tłumne, więc jak dam radę to pewnie zajrzę dopiero wieczorem z domku.
Macie jakiś pomysł na pieczoną rybę?
Bo chciałam pierwotnie smażyć, ale chyba zdrowiej jak upiekę. W folii alu? Jakoś nie mam weny...
Wow, Anastazja, rzeczywiście zabójczy wykres. czekamy na pozytywne wieściWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 10:39
Ania_84, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Ja w poniedziałek postaram się zaglądać jak najczęściej
Kończę właśnie kawkę i mykam sprzątać moim prosiaczkom
A jutro niby ma być owulacja... i jutro na szczęście mój D. wróci z delegacji, więc będziemy próbowaćMalenq, Ania_84, czekaja lubią tę wiadomość
Julia 07.2015 -
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:hej skarby....
u mnie drugi dzień chodzenia "kulejąc" cały prawy bok mnie boli i ciągnie aż przez pachwinę na nogę promieniuje, do tego mała ułożyła się po prawej stronie, co dodatkowo bardzo boli, bo wypina "dupcię" lub "główkę" tak że mogę ją połaskotać, mam wrażenie jakby chciała wyjść przez "powłoki brzuszne" boli to bardzo i mogłaby już odpuścić i przewrócić się jakoś inaczej......bo w nocy prawie nie spałam.....
Anas....mocno, mocno trzymam kciuki:)
Olu ja już dawno nic nie znalazłam....ale kiedyś udało mi się 100zł......
U mnie tylko szkoła online, ale pooglądałam chyba 2 filmiki i przestałam....
za daleko mam do jakiejkolwiek szkoły, więc muszę się zdać na "instynkt" i rozsądną położną.....
miłego dzionka:)
ps. co do rocznicy plotkar 3.11 to będę dopiero wieczorkiem, bo lekarza i badania mam tego dnia.....
Aniu powodzenia jutro, mam nadzieję, że wrócisz z dobrymi wieściami...
hej hej
Kochana ja mam to samo ale po lewej:(
wczoraj bylam u poloznej i chciala posłuchac tetna...i szuka malego i szuka..a ja jej mowie " niech pani sprawdzi po lewej bardzo nisko, prawie przy wzgórku bo go tam czuje a po drugie od dwoch dni mnie tam wszystko boli"...no i baba przylozyła detektor i jazda...Mały siedział po lewej tez sie wypina, kopie itd...tez kuleje..nie mowiac o zalozeniu spodni, majtek butów i chodzeniu po schodach...masakra
u mnie słoneczko, kto chce to wysyłam
-
czekaja wrote:50 pierogow zrobionych i padam:) nie wiem jak kobiety daja robic po 400 500 sztuk:)
Olga czemu cie zdolowala??czekaja lubi tę wiadomość