Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
czekaja wrote:Stokrotka uwazaj na siebie. powiedz kiedy wracasz do Polski i kiedy bedziesz mogla odpoczac??
czekaja lubi tę wiadomość
-
Stokrotka21 wrote:tak tak wlasnie jak Ania odpisala, bd za okolo 3 tygodnie
-
Tak tak bedziemy mam nadzieje, dziiewczyny jutro 8tc dzis bylam w pracy tylko 45 minut malo co jem i poprostu slabne stojac na nogach ,mialam wrazenie ze zemdleje. I poradzcie mi zastanawiam sie czy dzis nie oznajmic tacie mojemu ze jestem w ciazy i ze chyba nie dam rady pracowac, przez te mdlosci i to ze prawie nic zjesc nie moge strasznie zle to znosze. A tak chcialam poczekac do wizyty idopiero wtefy powiedziec rodzicom... poradzcie dziewczyny
-
Kochana powieedzz tacie nawet z racji tego ze poatrz zemdlalbys i nawet by nie wiedzieli na co uwazac co i jak robic.szczegolnie jesli to u taty pracujesz to owiedz im..
-
ja bym powiedziała. Jeśli się źle czujesz to powinnaś leżeć a nie pracować. Dbaj o fasolkę, żebyś potem sobie w brodę nie pluła.
My po obiadku, zrobiłam polędwiczki z sosem z czerwonego wina. Mniam!
Od jutra ciąża donoszona, w sumie mogłabym rodzić. A z drugiej strony mógłby się Szymuś wstrzymać jeszcze ze 2 tyg, bo musimy zapracować i odłożyć trochę kasy na życie w czasie, kiedy będziemy musieli zamknąć gabinet.
Ale nie mam na to wpływu kiedy się urodzi. Byle zdrowy.czekaja lubi tę wiadomość
-
Santocha noo to juz niedlugo max 2 tyg i bedziesz miałą Szymka juz w ramionach
z wypowiedzi wnioskuje ze nie udalo sie nikogo zalawic ;/
-
Też bym łososia wszamała
Nie znaleźliśmy nikogo, więc po porodzie wracamy do pracy w trójkę.
Znajdzie się dla Szymka nawet oddzielny maleńki pokoik.
A od wiosny będę miała pracownicę- dziewczyna, która u nas robiła praktyki będzie już miała prawo wykonywania zawodu. Bardzo fajna, pracowita, ambitna.
Idę odpalić laktator, sprawdzę jaki ma ciągAnia_84, czekaja lubią tę wiadomość
-
ajj łosos mmm
mi sie cos chce isama nie wiem co
Sanotcha super ze od wiosny bedze ktos wiec jakis czas tylko bedzie pod goreczke
-
pewnie dacie rade
aa wlasnie podpytam sie
bo ja oczywisciejuz sie naszukalam ;/
wzielam wcozraj od mamy geranium i lobelie bo byla jezcze ladna zimno juz i teraz sie naczytalam ze to tujace dla kotow. a ta moja oczyiwscie pierwsze co to do nich i mordke w nie . ;/
postawilam je na takiej polce ze raczej tam nie wejdze ..
czy w razie jakby zjadla je to moze cos powaznego sie stac ?? -
schowalam tak zeby nie dostala.. niby tylko wachala..ale boje sie ze jej cos odwali i zje ;/dlatego postawilam na szklanej polce na takiej wysokosci z dala od wszytskiego ze nie wskoczy
chyba jednak nie bede miala kwiatkwow w domu ;/
bo ten nasz pieron to wszedzie wlezie prawie ;/ a tam gdzie nie wlezie to kwiatki nie przetrzymaja ;/