Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ana tulam.. ale zobaczysz przyjdzie ten czas
a ja z racji ze nie wszytskiemaja FB wiec napisze
po wizycie
Doktor byl mega zadowoloy w wynikow meza..
mowi ze pieknie poszedl na leki
a z racji tego ze po 2 yg FSH zaczelo spadac to powiedzial ze cianiemy ta kuracje przez nastepne 2 miesiace .. skoro jadra chca podjac funkcje to damy im szanse
tak wie c w styczniu powtorne wyniki, wizyta jak wszystko bedzie ok.. to wtedy miesiac przerwy bez rzadnych lekow zeby zregenerowac jadra i zeby test troche opadl .. bo jak bedzie za wysoki to bedzie bardzo wszytsko ukrwione i po miesiacu biopsja wiec moze luty/marzec 2015 bedziemy mieli biopsjeczekaja, Czarnula87, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Hej hej. Ja mam nadzieje ze na jutrzejszej rocznicy watku rozbijemy w koncu te 1700 strone
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHahaha może to jakiś znak?
Ja niedawno wstałam, az mnie głowa boli. Dziecko sobie siedziało koło mnie od 7:#0 i oglądało bajki a ja spałam az mi wstyd normalnie
A co najlepsze zmierzylam tempkę po tych dwóch godzinahc snu i skoczyła mi z 36,79 na 36,96 się musiałam ostro wygrzaćAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Ja muszę od nowego cyklu zainwestować w termometr z dwoma miejscami po przecinku, u mnie ostatnio ciągle była tempka 36.6, a przecież raz mogło być 36.60, a raz 36.69, trochę to jednak jest różnica.
Dzisiaj za to zaspałam na mierzenie temperatury aaaach
Idę dziś do ginekologa żeby zerknął czy była owulacja czy nie.
Julia 07.2015 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A co planujesz kupić?
No właśnie tak myślałam kochana, a myślisz, że lepiej już teraz zmienić termometr, czy ten cykl już dokończyć na tym co mam, a od nowego mierzyć tempkę tym nowym?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 10:07
Julia 07.2015 -
nick nieaktualny