Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie ok, nie mamochoty na jedzenie wogole,jedynie na kiszona kapuste i gumy mamby kwasne hege. Ogolnie bardzo duzo odpoczywam bo powiedzielismy rodzicom,tata powiedzial szefowi i juz od tyg nie pracuje. Wg belly zaczelam dzis 3 miesiac. Pogoda pieekna, sloneczko ze az milo, zaraz jade pochodzic troche po sklepach bo calymi dniamiw domu oszalec idzie
Ania_84, czekaja lubią tę wiadomość
-
Stokroka to super wypoczywaj kochan i jjedz to co masz ochote
Ola no coraz mniej..szkoda ze czesc z dziewczyn sie nie odezwie na ovu mimo iz sa na innych watkach -
Ja wpadam tylko na sekundę, bo mam dużo pracy.
Zajrzę wieczorem.
Kolejna noc prawie nie przespana, do 2 nie śpię, mały harcuje i rozrywa mi brzuch.
Dziś ok 2:30 zaczęły mi się bolesne skurcze co 4 minuty, ale wyciszyły się, więc to fałszywy alarm.
Nienawidzę nocy, tak mi wtedy ciężko i wszystko boli...
I pracy też mam dość.
Pomarudziłam, idę coś zjeść.Ania_84 lubi tę wiadomość
-
ja tez jestem, czuwam, czytam Was..oczy mam na zapałkach..kilka dni z rzedu nie spie po nocach, nie wiem o co chodzi...dopiero jak sie umecze przewracaniem z boku na bok to padam ze zmeczenia
ja dzis na allegro bo zakupuje filc, muline i inne akcesoria, biore sie za prosukowanie literek z folcu i innych fajnych rzeczy dla dzidziusiów wiec to mnie pochłania i czekam na przesyłke jutro jeszcze lece na miasto bo musze do pasmenteri zajrzecAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Rudasku wiesz moze to te przesilenia .. zima idzie ludzie gorzej sie czuja.. ja np w ta i poprzednia noc nie moglam spac ;/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tez mam problemy ze spaniem w nocy. jeszcze jaka maz zacznie chrapać to już w ogole:)
ja też dziś małe zakupy zrobiłam. oilatum, termometr bezdotykowy i bepanthen i co i zapłaciłam 170zł. dziękuje bogu że męzowi tak fajnie firma idzie bo rok temu w zyciu byśmy nie mogli pozwolić soibie nba takie swobodne kupowanie.
ja dzis mała słabo czuje a właściwie to chyba w ogole nie czuje i swiruje:( -
Kochane jako matka wątku - hihih
Wierzę że każda z Nas znalazła tu kiedyś oparcie, współczucie, zrozumienie, nutke empatii, możliwość wygadania się, wymiany poglądów.
Sporo z Nas nie pamięta ile Nas tu było więc tak w skrócie
22 zaczęło z nami starania - dzięki tym dziewczynom nasz wątek przetrwał zarówno dobre jak złe chwile.. uczyłyśmy się razem jak sie obserwować, dbać o siebie, dbać o związek.
pamiętam chwile kiedy płakałam ze szczęścia bo tak mnie rozśmieszałyście i kiedy mówiłyście o ciąży
płakałam z Wami duchowo i nie raz realnie kiedy widziałam jak przechodzicie rozczarowania.. i kiedy okazywało się że mamy tam u góry nowe Aniołki - wierzę że kiedyś do Was wrócą
14 dziewczynom udało sie zobaczyć II kreski to chyba nie zła statystyka a 7 z nich już mają swoje Skarby przy sobie ..
Zuzia, Nataniel, Tiago, Wojtuś, Antoś, Natalka, Zosia - Wasi rodzice kochają Was do szaleństwa
Szymuś .. już wkrótce pojawi się na świecie
8 z Nas dalej walczy .... wierzę ze i my doczekamy sie II kreseczek i zasilimy grono mamusiek
Co od siebie chciałąm Wam napisać że to dzieki Wam w trudnych chwilach ..a bylo ich sporo podnosiłam się.... nasza walka sie nie skonczyla.. wlaczymy dalej .. i mam nadzieje ze nasz watek będzie dawał nadzieje nastepnym.. że kazda ktora tu kiedyś trafi znajdzie to ciepło i wsparcie którym My obdarzałysmy do tej pory siebie
Chciała bym aby dzis pojawily sie wszytskie dziewczyny choc w jednym krótkim wpisie .. zeby napisały co u nich .. wiem że jest to nie raz nie realne ..
Ale mam nadzieje ze dzis moze jutro kazda jakis wpisik zostawi dla przypomnienia
Życzę Wam abywszytsko ukladalo sie po waszej mysli, aby wasze dzieciaczki dawaly wam jak najwiecej radosci .. a w chwilach kiedy beda Was wkurzały - bo zapewne takie sie zdarza.. abyscie przypomniały sobie jak bardzo o nie walczyłyscie
Z całego serca życze Wam kochanych dzieciaczków
Za wszystko dziekuje
no i zeby nie było urodzinowy tort dla naszego watku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 19:52
Anastazjaaa, Czarnula87, Sana, santoocha, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
CZarnula nasz menadzeze prosze w wolnej chwili o nowe tabelki
pojawily sie dwie nowe zaciazone