Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mysle ze niedlugo tu wpadnie z info
ale dzis beta potwierdilaCzarnula87, kierzynka lubią tę wiadomość
-
Ciekawa jestem co u
Guniaczka - choc mam z nia nie raz kontakt na FB
Pisielini ??
Sarmango - ostatnio sie odezwala na FB
Madziuszka ??
A tak wogole to miałysmy robijac 1700 st jak tak dalej pojdzie to bede monologi pisacWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 19:42
-
NO i mam dzis zamair uczcic nasz roczek w sposob sexualny hihih akurat owulka wiec wyorzystam sobie meza na ten roczek
kierzynka lubi tę wiadomość
-
Sana kochana .. tak wogole to dopisałam Cie do I str
bo teraz jak pisalam to zauwazyłam z enie byłąs dopisana -
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Pissellini ciążuje :] nie wiem czy jakoś niedługo rozwiązania nie ma :]
-
kierzynka wrote:Hello kobity słyszałam że mam się tu zgłosić tylko zastanawiam się czemu bo przecież w zasadzie tu się nie udzielalam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 19:56
-
nick nieaktualny
-
kierzynka wrote:Ej ale nie ma mnie na pierwszej stronie ;p
-
wszytskich nie spamietam kto sie przewinal ale czesc pamietam wiec wpisywalam na bierzaco
-
Hej laseczki moje Ja zaglądam na szybko z telefonu bo niestety nie będę mogła zasiąść z Wami o 20:30 Zaraz bierzemy się za kąpiel dzieci, potem karmienie. Z racji naszej rocznicy pragnę Wam złożyć najserdeczniejsze życzenia, aby wszystkie Wasze marzenia doczekały spełnienia!!! Jednocześnie pragnę Wam z całego serca podziękować za te wszystkie wspólne momenty. Byłyscie ogromnym wsparciem w walce o maleństwo, ten rok wspominam baaardzo ciepło... Pamiętam jak dziś, jak dzieliłam się z Wami dwiema kreseczkami, a teraz moja kruszyna leży obok mnie i jest moim drugim upragnionym cudem Cieszę się, że do Was trafiłam i mimo tego, że na ovu praktycznie mnie nie ma to myślę o naszych ploteczkach i staram się być chociaż na fb Wielu z Was nie miałam okazji poznać przez swoją nieobecność, ale wszystkim staraczkom życzę powodzenia, a zafasolkowanym nudnej ciąży i szczęśliwego rozwiązania :* Całujemy Was mocno razem z Wojtusiem
Ania_84, Czarnula87, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
To teraz ja żebym nie zapomniała to dziękuję Aniu za dopisanie do listy
Dziewczyny, dziękuję Wam za to, że tak ciepło przyjęłyście mnie do Waszej "grupy", kiedy założyłam tu konto. Za to, że tak cierpliwie tłumaczyłyście mi wszystko - dosłownie wszystko, bo kiedy tu przyszłam, nie umiałam nawet wyliczyć średniej długości cyklu. To dzięki Wam wiem tam dużo o sobie, swoim cyklu. Dziękuję że trzymałyście zawsze kciuki, żeby @ nie nadeszła, że pamiętałyście kiedy testuję, że wspierałyście, kiedy jednak @ przychodziła. Dziękuję, że mogę tu z Wami pogadać dosłownie o wszystkim Dziękuję, że dzielicie się swoimi przeżyciami.
Wszystkim Wam, które dziś możecie już tulić swoje skarby, życzę, by były one zdrowe, szczęśliwe, a w przyszłości spełnione
Tym, które aktualnie są w ciąży, życzę pomyślnego rozwiązania, szybkiego i jak najmniej bolesnego porodu i zdrowych fasolek
Tym, które wciąż czekają na dwie kreski - jak najszybszego ich zobaczenia.
Dziękuję że jesteście dziewczyny! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 20:21
Ania_84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
Julia 07.2015