Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA co do prezentów to mam do obdarowania 4 dzieci - naszego synka, męża chrześnicę, moja chrześnicę i brata mojej chrzesnicy
Dla mojej chrześnicy wymyśliłam mikroskop bo ona ma tylko 6 lat a jest emga uzdolniona i ciekawska świata iw szystkiego a czegoś takiego nie ma. Poza tym jej rodzice mają kupę szmalu wiec cięzko coś kupić bo zawszew szystko ma, teraz pytałam ciotki - mikroskopu nie ma i pomysł super :]
Dla jej brata to jakąś grę kupię ale nie na komputer ani nic, tylko jakaś planszówka czy coś :]
Dla chrześnicy meża mamy problem bo jest niepełnosprawna, bardzo opóźniona i cięko coś znaleźć
A dla naszego szkrba to i coś na mikołajki i dwa prezenty na świeta - jeden w domu drugi u dziadków żeby dostał. Mąż chce mu kupic kolejkę, ja myślę coś zwiazanego z jego ulubioną bajką -autami. Jeszcze nie wiemy co, wiec na razie patrzę cop jest :] -
wiecie co wlasnie gadaam z pania stom moja jutro mam wizyte ale.. ostatnio szatrydnila w sierpniu asystentke.. dala jej umowe o prace.. a ta tydz temu do niej zadzwonila ze nie przyjedzie bo jest wszpitalu .. no to ta sie wytsrzaszyla ze cos sie powaznego stalo a ta do niejze jest w 13 tyg ciazy i nie wiedziala o tym , jezdzila na rowerze , cwiczyla no i teraz zaeczla krwawic.. i tk sie zorientowala ze jest w ciazy ..
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny jestem tu nowa pol roku staramy sie o dzidziusia ale bezskutku 17pazdziernika zaczal mi sie okres od 30.10 do 2 testy owulacyjne pozytywne kochalam sie 28 ,30w nocy ,31 w dzien i 1 wieczorem czy jest mozliwosc ze sie w koncu uda. Co do testow owulacyjnych pierwszy raz ich uzylam.Dziwne jest to ze boli mnie podbrzusze i jest mi nie dobrze , jezeli chodzi o moja podswiadomosc to nie jest tak ze usilnie chce byc w ciazy.Czy mozliwe jest to ze peka pecherzyk przebija sie plemnik a ja juz zaczynam sie zle czuc? jest mi nie dobrze nie chce mi sie jest 2 dzien juzBeata.k
-
Czarnula87 wrote:męża?? on w styczniu skończy 4 latka ale rozwój ma na ok 1-1,5 roku zdaje się
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:a mzoe po porstu podpytajcie sie rodzicow co by sie malemu przydalo ? moze cos wlasnie bedzie potrzebne do stymulacji rozwoju..
Oni to by cuda niewidy chcieli a dla małej cięzko z prezentem trafić serio.... raz jak pytaliśmy to wymyślili nam takie rzeczy na któe nas nie było zwyczajnie stać -
beata.k wrote:nie wiem możliwe
Czarnula to nie wiem moze kupcie jakas zabawke po prostu ;/ -
Czarnula jeśli moge doradzić to kupcie jakas zabawke sensoryczną, taka na stymulacje dotylu, czucia...moze mowy badz dzwięku sa takie fajne...jeśli dziecko niepełnosprawne, to na pewno wykonuje jakies cwiczenia, stymulacje itd zeby pogłebić rozwój, wiec myśle ze warto uderzyć w coś takiego
-
nick nieaktualny
-
Nieee Ania ja już po owulacji
Tylko mi jej wykres nie wykrył przez ten mój termometr z jednym miejscem po przecinku, dlatego chce iść jutro do ginka żeby sprawdzić, czy była owulacja, czy to cykl bezowulacyjny.Ania_84 lubi tę wiadomość
Julia 07.2015 -
Sana wrote:Nieee Ania ja już po owulacji
Tylko mi jej wykres nie wykrył przez ten mój termometr z jednym miejscem po przecinku, dlatego chce iść jutro do ginka żeby sprawdzić, czy była owulacja, czy to cykl bezowulacyjny. -
Hej stokrotka jak tam??
az milo patrzec jak tu dwie strony do nadrobienie:) w sumie kto tak naprawde został??
chyba tylko nieliczne z nas:)
z okazji rocznicy dzis maz w drodze do dmu kupi mi w bio way gulasz soczewicowo-marchewkowy:) mniam:)
ja troche ogarnelam siebie w sumie tez bym mogla z lekka:)
pogoda piekna jak na listopad:)
a z prezentami tez mam zawsze problem. a u nas tak wielka rodzina i tyle dzieci ze na zabawki i prezenty troche kasy idzie. ale ja nie swiruje kupuje jakies drobnostki bo jesli wiem ze rodzice maja kase to niech kupia to co sami uwazaja za stosowne:)
milego dnia:)Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Sana a ovulke juz moglas miec. bo jesli masz termometr z jednym miejscem po przecinku to wczesniej moglobyc 36.4 a potem skok na 36.65 a dzis np 36.9 i masz bardzo ladny skok:) dwa miejsca po przecinku daja jednak najlepszy wynik:)
Ania_84 lubi tę wiadomość