Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Sana wrote:Aniu a Ty kiedy będziesz testować? Jakoś po 20-stym?
No dobra lece pracować nad roczniciwym dzuecueciem buziaki i dziękuję ze bylyscie dzus mam nadzieje ze wątek przejdzie reaktywacje -
santoocha wrote:Załapałam się na lekki poród
Taaaa, jasne
Babeczki cudny wątek, a Wy jesteście zajebiste babki. Oby tak zostało i żebyśmy za rok już wszystkie rozmawiały o naszych dzieciaczkach
Lecę jeszcze zaszczepić psa siostry ciotecznej męża.
Bawcie się dobrze :* -
nick nieaktualny
-
To ja też chce łatwy poród:-) Ania udanej walki;-) miłego wieczoru dziewczynki ja idę spać bo głodna jestem a nie chce jeść na sama noc;-)
Dzięki dziewczynki jeszcze raz i wszystkim życzę spełnienia swojego marzenia:-* mam nadzieję że jednak wszystkie się tu dziś wpiszemy:-) a za rok już wszystkie będą w ciąży albo z maluchami:-)Paula_29, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
ja własnie zasiadłam do pracy ..oczyiscie najpierw kawka i czytam..a tu bach .. kilka wpisow hihih
chyba od nastepnego cyklu zastanwoiecsie czy nie rac jakiego s wspomagacza bo mam pozno ta owulke ;/ -
Dzień dobry:)
aniu mysle ze to zbedne. masz ladne wykresy ladna ovulke wiec po co ingerowac?? to ze jest pozno nie szkodzi wazne ze jest taka piekna i faza lutealna ma odpowiednia dlugosc:)
daj jej zyc swoim życiem bo sie jeszcze obrazi że cie nie zadowala:)Ania_84 lubi tę wiadomość