Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Czekaja niby tak.ale mecza mnie te pozne owulki..a ten infolic niby to jest kwas foliowy z iztolem. czy jak to sie zwie.. podobno zalecaja to nawet przed in vitro.. no nic moze jednak zrobie po porstu badania w tym miesiacu przejde sie do jakiegos gina i podpytam
-
Chyba ze tak:) jakies tam lagodne srodki pewnie nie zaszkodza:) ale glebiej bym nie ingerowała:) mozes tez sprobowac magnez brac z witaminaB6 bo to naturalne i pomaga w regulacji cyklu:)
Paula55 byla wczoraj na forum belly i niestety nas nie odwiedziła. a to chyba na tym watku zaczynała swoja drogę. a zreszta... nie moj interes:)Ania_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
czekaja wrote:Chyba ze tak:) jakies tam lagodne srodki pewnie nie zaszkodza:) ale glebiej bym nie ingerowała:) mozes tez sprobowac magnez brac z witaminaB6 bo to naturalne i pomaga w regulacji cyklu:)
Paula55 byla wczoraj na forum belly i niestety nas nie odwiedziła. a to chyba na tym watku zaczynała swoja drogę. a zreszta... nie moj interes:)
wiem. ze na belly odwiedza dziewczyny ..no ale ..czekaja lubi tę wiadomość
-
czekaja wrote:Ja ide troche ogarnac kuchnie. pozniej moze w koncu wybiore się po buty bo jedne upatrzylam ale ciekawe jak beda wygladac na zywo:)
czekaja lubi tę wiadomość
-
Sana powodzenia i daj znac:)
Ana dzieki ze pytasz:) temperamentne to moje dziecko nie jest ale z lekka dało o sobie znac:) lekko sie poruszalo wieczorem i dzis rano:) moglaby troche mocneij ale nie wybrzydzam:)
Anastazja cos sie nie odzywa. chyba ze cos na 30tkach pisała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 09:02
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki wczoraj nie mialam jak pisać i byc z Wami od 20 bo non stop mnie moj R zwalał z kompa- interesy a na tablecie nie lubie pisać
Chcialam Wam napisać ze dziekuje wszystkim i kazdej z osobna za codzienna obecność, kazde słowo itd! Jestem tutaj własnie ok roku bo moj cudowny R Was wyhaczył pierwszy i przykazał mi tu być i bardzo sie z tego ciesze...jestescie ogromnym wsparciem tak podczas staran jak i teraz kiedy juz dzieciatko jest ale ciagle cos boli, szczyka, itd
Kazdej z Was zycze cudownego macierzynstwa a tym ktore sie starają owocnych starań i nudnej ciązy zakonczonej sukcesem:)
Dzieki ze jestescie i oby tak dalej :*czekaja, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
Czekaja :* zdziwiłam się po prostu bo czytałam, że jeszcze powinien być widoczny płyn w zatoce Douglasa, a tu mi ginek co innego mówi. Ale dał mi nadzieję, że skoro śluz był i jajniki bolały to raczej owu była, żeby się tak nie przejmować temperaturą, zwłaszcza że mam termometr z jednym miejscem po przecinku.
Julia 07.2015 -
Sana to wszystko w zaleznosci od tego kiedy byla ovu. jesli byla np w 16dc to juz mogłby nic nie zobaczyc:) i tez zalezy od jakosci sprzetu:)
ja kiedys polecałam wszystkim prowadzenie wykresu teraz tez polecam ale poprowadzenia 2, 3 wykresow w celu sprawdzenia dlugosci fazy lutealnej, tego czy ovu wystepuje i takie tam. jesli jest ok termometr w kat i wrzucić na luz:)