Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
hej ciotki!!! dopadłam na chwile laptopo póki mała śpi hahaha co tam u Was??????? u nas ok mala w nocy daje starym odpoczac , w dzien za to nadrabia albo krzyczy ( głosik to ona ma )bo głodna albo po prostu trzeba pokrzyczec albo oglada swiat i nie zawsze chce spac po jedzonku o taka uparciuszka ale dzis wyjątkowo poszła spac wiec wpadłam na ploty pokukac bo w telefonie mnie kurwica bierze jak mam pisac
bylismy dzis w 3 na spacerku bo taka cudna pogoda, ja jakos człapie dzis wizyta u gina trzymajcie kciuki zeby powiedział ze sie goi i jest git !
jak tam brzuchatki??? dzieci daja znac o sobie???
jak tam przyszłe brzuchatki???? jak samopoczucie, zdrówko i ogolnie???
buziolki cioteczki :*Ania_84, Malenq, czekaja lubią tę wiadomość
-
Ewelinka no wiesz Natalka od poczatku był uparciuszek :p wiec moglas sie tego spodziewac
trzymam kciuki za wizyte buziaki wielkie dla malejEweloka84, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhehehe ewelko Ania ma rację...mały uparciuszek to ona już wcześniej była...hehehe po mamusi pewnie
3majcie się mamusie, bądźcie dzielne i wypoczywajcie w każdym możliwym momencie (nawet w łazience hehehe)........
Buziaki o e-cioci:)Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Jestem na etapie czekania az maz znajdzie czas na zrobienie pokoju dla dziecka:) trzeba pomalowac polozyc wykladzine i takie tam pierdoly
poki tego nie ma nie moge nic szykowac ani ukladac ubranek:)
w sumie nie wiem na jakim jestem etapie:) chyba takim ze wydaje mi sie ze na wieksze przygotowania jest za szybko i jednoczesnie juz jest pozno:)
na szkole rodzenia zdecydowalismy ze nie bedziemy chodzic:) ogolnie jest ok tylko moja dziecko mogloby wiecej kopac a przez to lozysko ja niewiele czuje:(
Rudasku a jak u Was??
Sana a jak u Was cykl?? -
Dziewczynki oto wyczarowałam coś dla Syncia
imie z filcowych literek oczywiscie w barwach Legii, czyli ulubionego klubu Tatusia
to pierwsze dzieło wiec literki nie do konca super, szczegolnie ta pierwsza ale co jedna idzie lepiej i szybciej
jutro zabieram sie za kolejne
http://wrzucaj.net/images/2014/11/07/stas_L.jpgMalenq, czekaja, Anastazjaaa, zizia_a, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Nooooo tatuś taaakkkkk stwierdził ze gdyby Syn miał własny pokój to od razu by mu zrobił w barwach Legii ehhhhh no ale ten plan musi poczekać na wieksze mieszkanie wiec póki co musi wystarczyć napis na łóżeczko
czekaja lubi tę wiadomość