Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Nam sie trafił nowy, tzn uzywana tylko spacerówka reszta zapakowana, wiec byla okazja a po drugie On bardzo lekki, wazy z gondolą 9kg..wiec dla mnie ideal zeby wnieść na 3 pietro
-
Wiem ze to ciezko zrobic bo ja rok temu przez to samo przechodzilam ale musisz! musisz dac sobie czas. Mozesz miec dzieci i to tylko kwestia czasu zeby pojawil sie nastepny maluch pod serudszkiem i urodzil sie cały i zdrowy.
bedzie dobrze i to tylko kwestia czasu kochana!!!:*Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
W jeden dzień tez tak myślę jak piszecie, ale coraz częściej mam myśli ze los stwierdził że powinnam mieć tylko jedno dziecko, jest mi ciężko ale to chyba przez ta pogodę... Taka jesienna melancholia dopada mnie co roku....
Malenq prześliczny brzuszekMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnast....rozumiem i mówię (piszę) masz prawo być w melancholii, ale nie masz prawa się poddwać i LOS WCALE nie stwierdził, że będziesz miała jedno dziecko, tylko na to drugie będziesz jeszcze mocniej pracowała będzie dobrze skarbie, wiem to......... teraz po 6latach walki, jak moja mała "boksuje" mnie od środka, to WIEM, że CUDA się zdarzają i Ty doczekasz swojego ;* :* :* :*
ech brzuszek jak brzuszek - widziałam ładniejsze hehehe, tylko coraz ciężej jest...
buziakiAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
czesc Wszystkim:)
jak samopoczucia w ten słoneczny dzien ???
u nas leniwie, tatuś w pracy niestety a my w domku
we srode wizytujemy, nareszczie...bo mam wrazenie ze Mały coś mniej aktywny, trzeba sprawdzić czy wszystko oki -
No tak mi sie ywdaje choć mama mi wczoraj powiedziała, ze Ona została mega przez nas skopana i mowiła ze teraz to pikuś jak bedzie miał ponad 2kg to wtedy bedzie kopanie mowiła mi ze jej piersi az pod brode skakały od naszych uderzeń
wiec wszystko przede mnaAnastazjaaa, czekaja lubią tę wiadomość
-
Rudasek słońce takie martwienie się już zostanie do końca życia, najpierw czy jie za mało kopie, później fzy brzuszek nie boli, później jak gorączka będzie, później jak pierwszy dzień do szkoły pójdzie.... Matczyna troska jest bezgraniczna,
Czekam na fotkę w środę
Sana ja też mam nadzieje ze i nam się udaczekaja lubi tę wiadomość