Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Anastazjaaa wrote:Ale na czarno to tylko okres próbny, później normalny kontrakt, tak?
-
Anastazjaaa wrote:No to trochę lipa,
Ale zawsze doświadczenia złapie i w końcu dostanie prace na normalnych warunkachdwa przez zime niech nalapie dosw
a pozniej bedziemy myslec
zobaczymy jak sie zachowaja jak powie ze idzie na operacje i pozniej 2 tyg go nie bedzie to myslebedzie kluczowy miesiac.. jesli powiedza ze ma wracac to ok.a jak nie bno coz widac im nie bedzie zalezalo
ale to dopieor luty/marzec
-
Sana wrote:Rudasek nieeee, ja o Twoim rękodziele mówię
Malenq nie denerwuj się :*
Ewa mmm podziel się rosołkiem
Ciasta z dyni nigdy nie jadłamhmm w ogóle dyni nigdy nie jadłam
He he Sana, Ci zrobię jeśli chcesz
to już chcesz czy kiedy
czy jak pojawi sie fasolka??
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rudasek powodzenia:)
czesc dziewczynki. kto ma slonce nich mi troche wysle bo oszalec mozna z ta szaro bura pogoda. ja wstalam o 6 ale poszlam jeszce spac od 9 do 11:) teraz troche ogarne domek a mi sie nie chce....
Lydki mni bola....
robilam pierwszy raz rogale swietomarcinskie wczoraj:) wyszly pycha ale pracy tyle przy tym ze nie wiem czy warto:)
Ania oby w koncu sie przestraszyli i kase wysłali. trzymam kciuki:)
Santocha wspólczuje ale i zazdroszcze oczekiwania:)
Olga jak tam w pracy??
Jak reszta dziewczynke??
W sobote widzialam swoja szwagierke tydzien po porodzie. ma plaski brzuch!!!!!! jak ona to robi jak to mozliwe ktos wie!!!
milego dniaMalenq, Ania_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Rudasek i jakie wieści wagowo wzrostowe po wizycie
Czekają moja szwagierka po wysciu ze szpitala w ten sam dzień założyła spodniensprzed ciąży, tez się zastanawiam jak to możliwe, bo ja jeszcze dwa miesiące po porodzie chodzilam w ciuchach ciążowych -
Rudasku czekamy na relacje
Czekaja .. moja szwagierka tez po porodzie od razu weszla w ciuchy sprzed ciazy ..na dodatek okazlo sie ze wazy mneij niz przed ciaza .. i ze schudla.. nie wiem od czego to zalezy
Rogale wygladaja przeprzysznie a co to za rogale ?? jakies specjalne ??
Ana jak tam sie kochana czujesz ??
Santocha..teraz mowie do Twojego Szymusia.. "Szymusiu kochany mama juz by chciała cie przytulić wiec pomóz jej troche"
OLga wiem ze mialas duzooo pracy brakowalo nam cie tutaj
ja tez ostatnio non stop w pracy ;/
co do kasy poki co zero odzewu ;/Anastazjaaa, santoocha lubią tę wiadomość
-
Ja kochana czuje się zmęczona, ostatnia @ przeżyłam strasznie, to rozczarowanie wbilo wielki sztylet w moje serce.... Każdy mi naopowiadal jakie to kobiety nie płodne po poronieniu a tu dupa blada.... No ale już się pozbieralam - tak bynajmniej mi się wydaje!
Mam tiago i za każdym razem jak czuje się źle idę się przytulic -
Anastazja ja tez pierwsze 3 @ po poronieniu przezywalam strasznie bo za kazdfym razem sadzilam na 100 procent ze jestem w ciazy i dupa byla. dopiero jak juz zwatpilam to sie udalo.
Ania to sa rogale marcinskie:)
niby taka tradycja na swieto marcina to zrobilam:)
moglam sprzedawac to bym zarobila:)
jutro ide robic gluzkoze... w sensie badanie...
Ania_84, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Anastazja.. kochana tulam.. bo chyba nic innego nie moge zorbic.. mam nadzieje ze juz niedlugo sie uda a usmiech bedzie cie nie opuszczal
Czekaja noo to bedziesz maila slodki poranek
a co do rogali to nie znalam takichhihi
ale z checia bym je zjadla
ona sa z makiem i z ciasta polfrancuskiego z tego co czytam na google
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Dzięki zanwsparcie
Co do rogali tez robiłam kilka razy ale faktycznie masa pracy przy nich
Za gołąbki zbieram się już chyba z dwa miesiące i tez jakoś weny brak.... Gdyby chociaż kapustę mi ktoś sparzyl, to resztę juz zrobięAnia_84, czekaja lubią tę wiadomość