Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Anastazjaaa wrote:Ale na czarno to tylko okres próbny, później normalny kontrakt, tak?
-
Anastazjaaa wrote:No to trochę lipa,
Ale zawsze doświadczenia złapie i w końcu dostanie prace na normalnych warunkach -
Sana wrote:Rudasek nieeee, ja o Twoim rękodziele mówię
Malenq nie denerwuj się :*
Ewa mmm podziel się rosołkiem
Ciasta z dyni nigdy nie jadłam hmm w ogóle dyni nigdy nie jadłam
He he Sana, Ci zrobię jeśli chcesz
to już chcesz czy kiedy
czy jak pojawi sie fasolka ?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rudasek powodzenia:)
czesc dziewczynki. kto ma slonce nich mi troche wysle bo oszalec mozna z ta szaro bura pogoda. ja wstalam o 6 ale poszlam jeszce spac od 9 do 11:) teraz troche ogarne domek a mi sie nie chce....
Lydki mni bola....
robilam pierwszy raz rogale swietomarcinskie wczoraj:) wyszly pycha ale pracy tyle przy tym ze nie wiem czy warto:)
Ania oby w koncu sie przestraszyli i kase wysłali. trzymam kciuki:)
Santocha wspólczuje ale i zazdroszcze oczekiwania:)
Olga jak tam w pracy??
Jak reszta dziewczynke??
W sobote widzialam swoja szwagierke tydzien po porodzie. ma plaski brzuch!!!!!! jak ona to robi jak to mozliwe ktos wie!!!
milego dniaMalenq, Ania_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Rudasek i jakie wieści wagowo wzrostowe po wizycie
Czekają moja szwagierka po wysciu ze szpitala w ten sam dzień założyła spodniensprzed ciąży, tez się zastanawiam jak to możliwe, bo ja jeszcze dwa miesiące po porodzie chodzilam w ciuchach ciążowych -
Rudasku czekamy na relacje
Czekaja .. moja szwagierka tez po porodzie od razu weszla w ciuchy sprzed ciazy ..na dodatek okazlo sie ze wazy mneij niz przed ciaza .. i ze schudla.. nie wiem od czego to zalezy
Rogale wygladaja przeprzysznie a co to za rogale ?? jakies specjalne ??
Ana jak tam sie kochana czujesz ??
Santocha..teraz mowie do Twojego Szymusia.. "Szymusiu kochany mama juz by chciała cie przytulić wiec pomóz jej troche "
OLga wiem ze mialas duzooo pracy brakowalo nam cie tutaj
ja tez ostatnio non stop w pracy ;/
co do kasy poki co zero odzewu ;/Anastazjaaa, santoocha lubią tę wiadomość
-
Ja kochana czuje się zmęczona, ostatnia @ przeżyłam strasznie, to rozczarowanie wbilo wielki sztylet w moje serce.... Każdy mi naopowiadal jakie to kobiety nie płodne po poronieniu a tu dupa blada.... No ale już się pozbieralam - tak bynajmniej mi się wydaje!
Mam tiago i za każdym razem jak czuje się źle idę się przytulic -
Anastazja ja tez pierwsze 3 @ po poronieniu przezywalam strasznie bo za kazdfym razem sadzilam na 100 procent ze jestem w ciazy i dupa byla. dopiero jak juz zwatpilam to sie udalo.
Ania to sa rogale marcinskie:)
niby taka tradycja na swieto marcina to zrobilam:)
moglam sprzedawac to bym zarobila:)
jutro ide robic gluzkoze... w sensie badanie...
Ania_84, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Anastazja.. kochana tulam.. bo chyba nic innego nie moge zorbic.. mam nadzieje ze juz niedlugo sie uda a usmiech bedzie cie nie opuszczal
Czekaja noo to bedziesz maila slodki poranek
a co do rogali to nie znalam takich hihi ale z checia bym je zjadla ona sa z makiem i z ciasta polfrancuskiego z tego co czytam na googleAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Dzięki zanwsparcie
Co do rogali tez robiłam kilka razy ale faktycznie masa pracy przy nich
Za gołąbki zbieram się już chyba z dwa miesiące i tez jakoś weny brak.... Gdyby chociaż kapustę mi ktoś sparzyl, to resztę juz zrobięAnia_84, czekaja lubią tę wiadomość