Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziuszka wrote:Hej dziewczyny dawno mnie nie było bo staranka zawiesilismy wiec nie miałam o czym pisac. Za dwa tygodnie zaczynam nowy cykl, wtedy tez minie równo rok od rozpoczęcia starań. Mam nadzieje ze po krótkim przyblokowaniu jajników uda się za pierwszym razem Zmieniłam tez klimat bo przenieslismy się na parę miesięcy do Holandii. Tak wiec wracam z ogromem energii i pozytywnym nastawieniem !
P.S. Cały czas was podgladałam
Rudasku slicznosci -
Witam się w dniu spodziewanego porodu.
41 tc, zaczynam 10 miesiąc ciąży, a kto mi zabroni?
Absolutnie na nic się nie zanosi. Siedzę w pracy. Pogoda do dupy.
Na 17 mam wizytę na oddziale patologii ciąży.
Mam nadzieję, że coś się zadzieje i nie wrócę dziś do domu, tylko pojadę na porodówkę.
Sana głowa do góry! Może idź do gina w razie czego po luteinę na wywołanie @? -
Sana wrote:Złapałam doła i mam już naprawdę dość. Czekałam do 15 na @, nie było. Dopiero dziś rano zrobiłam test - 1 kreska 34 dzień cyklu... pięknie znów pozostaje mi czekać na @ a tak się łudziłam mam totalnie dość moich cykli...
Ale
Przy tak późnej owulacji nie trać nadziei test może wyjść dopiero w srodeWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 18:46
-
Nikt. Zamkniemy na 2-3 tygodnie, potem wracamy z Szymkiem do pracy. Tomek przyszykuje pokoik dla niego, wstawimy łóżeczko i niech się Młody przyucza do zawodu.
Nie rodzę dziś, rozwarcie 1,5cm, ale szyjka nie zgładzona, bo ma 1cm.
Wg usg Mały waży 4100g +/- 600g.
W poniedziałek za tydzień kłada mnie na patologię ciąży żeby wywołać poród.
Chyba że coś się wcześniej samo zadzieje.
Czyli jeszcze tydzień w pracy.Anastazjaaa lubi tę wiadomość