Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
jestem jestem, przepraszam ze tak długo ale cały czas cos i zeszło
a wiec tak, szyjka długa i zamknieta
Maly ma 1050 wagi i cały czas mielił jezykiem, otwierał buzie i ciezko mu bylo fote strzelić
tylko taka sie udało
http://wrzucaj.net/images/2014/11/12/27tydz.jpgAnastazjaaa, Ania_84, czekaja, Malenq, Czarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuda aaaaaaaaa co dobrego zjadłaś? że malutki "mielił buźką" hehehe
duży chłopiec:)
Olu ja również mam w poniedziałek o 14.30 USG III trymestru...
Anastazjo....nio wiem, wiem, że daleko masz mamcię...ja swoja tylko 100km dalej, ale i tak szkoda czasami, że nie mieszka obok...Anastazjaaa, czekaja lubią tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Pyszna nie?
jakis facet u nich byl za granica i taka tu sobie zasadzil teraz co roku ja maAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:Ruda aaaaaaaaa co dobrego zjadłaś? że malutki "mielił buźką" hehehe
duży chłopiec:)
Olu ja również mam w poniedziałek o 14.30 USG III trymestru...
Anastazjo....nio wiem, wiem, że daleko masz mamcię...ja swoja tylko 100km dalej, ale i tak szkoda czasami, że nie mieszka obok...
a przed wizytą kanapeczki z szyneczka i pomidorkiem i merci orzechoweczekaja, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnetko mężu mówił że was widział ostatnio :]
Dziewczynki bo ja sobie odpuściłam forum z deka i starania i wszystko, ogólnie mam mega zpaiernicz w pracy, bo to czas już przedświąteczny i chorobowy i ludzie na L4 wiec zasuwamy jak małe samochodziki mężu też ciągle w pracy, Michaś chory no wszystkiego się odechciewa
W pracy nijak, niby ok bo mnie chwalą i nawet pochwałe do akt dostałam ale wiecie mnie nikt nie awansuje chociaż przepracowałam porządnie bez owalania się 1,5 roku, a teraz dziewczyna która nie umie nic oprócz stania na kasie i narzekania na wszystko awans na instruktora bo sprzedała 70 kaw masakra, wściekłam się i mega ostro mnie to zabolało no ale cóż -
Hej dziewczyny dawno mnie nie było bo staranka zawiesilismy wiec nie miałam o czym pisac. Za dwa tygodnie zaczynam nowy cykl, wtedy tez minie równo rok od rozpoczęcia starań. Mam nadzieje ze po krótkim przyblokowaniu jajników uda się za pierwszym razem Zmieniłam tez klimat bo przenieslismy się na parę miesięcy do Holandii. Tak wiec wracam z ogromem energii i pozytywnym nastawieniem !
P.S. Cały czas was podgladałamMalenq, Ania_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
a do nas dzis przyszedł kocyk z podusia
http://wrzucaj.net/images/2014/11/14/10804438869748856392626436138190o.jpgMalenq, Anastazjaaa, czekaja, santoocha, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny