Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Santocha jedyne czego mozna ci teraz zyczyc to duzo cierpliwosci:) niech Szymek sie decyduje i wyslizgnie sie bezbolesnie:) tak synkowi wmowilas że nie masz czasu na porod że grzecznie posluchał cos czuje ze ja tez bede tak dlugo czekac na porod.
Mysmy byly wczoraj u lekarza. wszystko ok. mala ma juz 700 gram wiec rosnie mala kluska:) poza tym wszystko ok a nozki poki co ma na dole wiec malymi stopkami naparza mnie po pecherzu:)
w sobote chyba zaczniemy powoli remont pokoju. w koncu bo juz czuje taka potrzebe zeby byl gotowy:)
Anastazja jak u Was?? jaka pogoda?? u mnie ciagle szaro buro i ponuro:(
milego dnia dziewczynki:) -
Pamietam to ja tez tak robiłam. nie umiem nic innego poradzic jak powiedziec odpusc. wiem ze te slowa pewnie cie denerwuja ale nic innego nie poradzisz. daj sobie odetchnac nastaw sie na porazke imoze wtedy czeka cie mile zaskoczenie:)
mnie cycki nie bolaly na poczatku i jestem w ciazy:)
milego dniaAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Nie denerwuje mnie jak ktoś mówi mi odpuść, denerwuje mnie ze nie wychodzi mi to nawet jak wmawiam sobie ze odpuszczam za 5 minut i tak sprawdzam cycki, temperaturę, śluz czy inne takie....
Jak żem stara tak żem głupia!!!! Ale nie wiem jak mam to zrobić aby odstresowac się.... Chyba pójdę dziś do sklepu po winko i walne sobie lampkę -
oooo tak Ana walnij sobie lampke
heheheh dobrze CI zrobi
powiem Ci ze głupio sie przyznać ale u nas chyba Mały wyszedł po porzadnej imprezie
pamietam ze przyjechala moja siostra do nas, bo byly jej urodziny..porzadzilismy troche..wtedy tez byly plodziaki i owulka wiec troche sie zabawilismy z moim R po czym za m-c robie test a tu 2 krechy buahahaahMalenq, Anastazjaaa, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Rzuciłam prace. Szef mnie wkurzał już coraz bardziej. Chciałam otworzyć własny biznes, ale dopiero po pierwszym dziecku, żeby nie robić przerw i się rozkręcić, a tu natura płata kolejny miesiąc figla i z moich macierzyńskich planów nici. Plan stanął w miejscu
beti34 lubi tę wiadomość
-
Anastazja ja w cyklu w ktorym zszlam tez piłam sporo:) i byly ze dwie porzadne imprezy:) mowie sobie ze dlatego sie udalo bo wczesniej ciagle odmawialm alkoholu a to zeby temp nie zaburzyc a to zeby nie zszkodzic ewentualnej ciazy:) chyba alkohol pomogl;) jakkolwiek to zabrzmi:)
Rudasek, Anastazjaaa, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny cała się trzęsę... okres miał być 15.11, nie było do dziś, według ovu się przesunął i miał być wczoraj, zrobiłam rano test ciążowy i jest bladzioch...
Chyba jestem w ciąży?santoocha, Eweloka84, Malenq, Anastazjaaa, Ania_84 lubią tę wiadomość
Julia 07.2015