Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie dziewczęta, jestem, świeża i wypoczęta
Kaweczka, ciasteczko (zbożowe) Czekam na Was:)Eweloka84 lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
No i co tu taka cisza, Cześc Ewelinka, jak noc?LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Eweloka84 wrote:hej Asiu a spałam jak zabita ale wstała zmęczona jakies durnoty mi sie sniły...bleh a u Ciebie? widzę wróciłaś do żywych hehe
Spałam dobrze, po 3ciej się też przebudziłam, też jakieś glupie sny miałam, a potem mnie zaś zaczął boleć jajnik. Jestem przerażona, bo przecież w czasie okresu aktywność ich spada. Więc albo coś mi jest albo owulka bedzie wczesna....LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Eweloka84 wrote:oo masz , może będzie wcześniej ważne żeby była, u mnie to jedna wielka niewadoma haha już mi się śmiać che z tego..
Czekam na testy z allegro, chyba dzisiaj przyjdą. a potem dzwonie umówić się na monitoring
Tak sobie zajrzałam na prognoze cykli, że jak się w grudniu nie uda, to potem w styczniu testowanie na urodziny Jacka. Miałabym prezent z bani )))))Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Eweloka84 wrote:boziu mi się śnił tup.. normalnie w worku czarnym brrr i najlepsze jest to, że sniło mi się że to ja kolesia ukatrupiłam i sie przyznawałam policjanotowi hahahaha
A mnie mrówki, pelno mróewk które wciągałam odkurzaczem. od razu sprawdzilam sennik, może to oznaczać problemy z układem wegetatywnymLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnyHalo halo dzien dobry
Asia oby ten prezent wlasnie taki Ci sie udal tak musi byc!
Ewelina swietny sen hahahah
Ja ostatnio tez mialam glupie sny, masakra ze jezdzilam z moim martwym dzieckim w aucie, nie chcialam oddac i ze moj dziadek chodzil z jakas odcieta glowa pod pacha :p takze dolaczamd o grona psychicznych snow :p
Jakie plany dzisiaj misiaczki? Ja myslalam ze dluzej pospie, ale chyba snu mi wystarczy skoro ok 22 poszlam spac :p
Do pracy na 13.30 mam. Zaraz mleczko i pozniej do was z kawka dolacżeSaramago lubi tę wiadomość
-
Bezplanowo dzisiaj. Kiedy ja odchorowywałam bale, J.wszystko porobił w domu, prasowanie, sprzatanie, więc dzisiaj leże i pachnę czekam na telefon od przyszłego nowego pracodawcy, potem jakiś spacer z psiurem, obiad od teściowej będzie, wiec nie gotuje... dzisiaj pewnie ostatni poniedziałkowy LUZLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-