Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ehh skoro tak radzi moja wrozka to tak zrobie bede czekac cierpliwie
Czekamy do srody...
Ja troche ze sprzataniem sie ogarnelam... Za niedlugo tez obiadek bede robic...
Ale kurde martwie sie czemu ten brzuch tak boli... Dziwnie....
Nie boli bardzo ale czuje caly czas. A jak teraz wstalam to bardziej. Chyba niedziela w lozku mnie czeka
Co dobrego robisz daria na obiadek?
Smacznego
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, co dobrego? Widzę że oczekiwanie coraz bardziej gorące
Witam nowe dziewczyny
Daria ja myślę, że bierz ten kwas i jod a resztę sobie odpuść
Mi moja gin zabroniła witamin i nawet magnezu, więc się stosuje
Paula możesz zrobić po warunkiem, że z przymrużeniem oka, bo różnie to bywa 11dpo, a może spróbuj zrobić test owulacyjny najpierw
Nie zawsze to się sprawdza, ale czasami, kto wie -
nick nieaktualnyNo wlasnie tu problem samego kwasu nie mam...
Zesataw kwas jod i zelazo. Wiec to bede brala plus to moje mleczko mysle ze to wystarczy.
A Ty Paula29 co bierzesz??
Jak sie czujesz??
Ja leze po obiedzie, maz robi masaz stop za niedlugo wypad na jarmarki -
Od wizyty u gina biorę tylko kwas foliowy i nic więcej
Czuje się kiepsko, ciągle mam mdłości, niedobrze mi, bóle w podbrzuszu mam co jakiś czas, kręci mi się w głowie, ogólnie czuje się słabo, i przesypiam każdą wolną chwilę
A mój mi nie robi, tylko kaca leczy po wczorajszym, muszę mu wjechać zaraz na ambicję, a jak u Ciebie Daria? -
nick nieaktualny
-
No zobacze... Zalezy jak tempka bedzie wygladala, jak se bede czuc i wogole... Ale ciekawosc mnie zżera
Ojj Paula bidulko... Ale przynajmniej nie jestes w stanie zapimniec ze w ciazy jestes
Ja Darii tez radzilam zeby tylko przy kwasie zostac ale to juz decyzja indywidualna
-
nick nieaktualnyNie moge bo tu kwasu nie ma takiego jest ze duza dawka i np 2 razy w tyyg...
Dlatego decyduje sie na jod i zelazo, to tez wazne w koncu.... Troche rozdarta jestem. Moja gin mi moeila te wit prenatalne ale ja w sumie nie chce... Wczesniej mi gin moj w pl mowil zeby kwas podwojna dawka i wit b6, co lekarz to inaczej gada...
Paula kochana 2-3 dni damy rade z toba czekamy -
Ehh to masz zagwozdke powiem ci ze lekarze w polsce maja inna taktyke leczenia za granica inna. I badz tu madra.
W uk wystarczy jak 3 razy w ciagu ciazy jestes na usg i nie musisz ani razu przez ciaze widziec lekarza a w Pol co trzy tyg wizyta i pelny przeglad...
Kochna zrob tak jak uwazasz za stosowne. Za 2 tyg wizyta to z nim pogadaj
Kochana pewnie ze damy razde w kupie sila hahahaha
-
Dzień dobry
ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiCzarnula87 lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny