Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
też jak brałam CLO to się żle czułam tylko że miałam takiego "super" gienka, który tak na prawdę nie potrzebnie mi to przepisał ..i mnie już całkiem rozregulował ale to taki mały szczegół..olka30 wrote:E, ja cały czas marudzę, zaczęłam brać CLO i się źle czuję, mojego nie ma cały dzień to chociaż tu mogę pomarudzić

-
No ja mam wrażenie, że ja też to dostałam niepotrzebnie, no ale 1 cykl zobaczę co będzie, wcześniej ładne jajeczko rosło bez, myślę że mam większy problem z pękaniem, albo z progesteronem w 2 połowie cyklu, ale jak mówię jeden cykl mnie już nie zbawi, a poprzedni miałam całkiem rozwalony przez gina Bromergonem. O mało mnie nie wykończył..
-
no ja dostałam 2 tabl dziennie, jak to powiedział inny gienk bo poszłam na konsultacje ze to jak dal mnie końska dawka i jeszcze troche to bym w szpitalu wylądowała..olka30 wrote:No ja mam wrażenie, że ja też to dostałam niepotrzebnie, no ale 1 cykl zobaczę co będzie, wcześniej ładne jajeczko rosło bez, myślę że mam większy problem z pękaniem, albo z progesteronem w 2 połowie cyklu, ale jak mówię jeden cykl mnie już nie zbawi, a poprzedni miałam całkiem rozwalony przez gina Bromergonem. O mało mnie nie wykończył..
-
jak ci nie szkoda kasy na testy to możesz za testowac 11 dpo może cos już wyjdzie ale tak to normalnie w dniu @ :*Paula55 wrote:No @ teoretycznie na 7.... To jeszcze tydz jak by nie bylo... Ale widzialam pelno wykresow gdzie 11 dpo juz byly zielone kropy...
Sama nie wiem
-
a nie mam pojęcia. nigdzie poza allegro ich znaleźć nie mogę, a czytałam, żeby z allegro nie kupować, bo mogą być nieskuteczne (nie jest to ta "oryginalna" mieszanka). Ale znalazłam skład tu na forum (z gramaturą) i tak myślę, żeby jutro jechać do Torunia do zielarskiego i sobie zrobić mieszankę, ale jutro będę miała 3dc i nie wiem czy będę mogła już wtedy je pić czy czekać do nowego cyklu.Eweloka84 wrote:a jak jest napisane na ziółkach?
-
nick nieaktualnyZiolka ojca sroki od 1 dnia bo inaczej sie rozreguluje...
Klimuszki obojetne w jakim dniu cyklu..
Paula ja mysle, zebys chociaz do 12 dnia poczekala.. Wiesz juz nawet nie chodzi o kase ale o stres.. Bo zobaczysz negatyw i bedziesz zawiedziona.. Poczekaj ten dzien dluzej. My poczekamy z Toba
Chyba ze 11 zobaczysz duzy skok tempki to wez test ten 10 ten czulszy i moze wtedy wyjdzie,, trzymam mocno za to kciuki
byle bez stresow prosze 
Ja sie w kuchni panoszylam, obiad zaraz bedzie :p
Wiesiolka dziewczyny jedzcie tez jak macie zly sluz i duzo przechow
obojetne jakich :p
Eweloka84 lubi tę wiadomość

) Myślicie, że mogłabym brać od 3-4 dc czy to już za późno?..