Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
olka30 wrote:E, ja cały czas marudzę, zaczęłam brać CLO i się źle czuję, mojego nie ma cały dzień to chociaż tu mogę pomarudzić
-
No ja mam wrażenie, że ja też to dostałam niepotrzebnie, no ale 1 cykl zobaczę co będzie, wcześniej ładne jajeczko rosło bez, myślę że mam większy problem z pękaniem, albo z progesteronem w 2 połowie cyklu, ale jak mówię jeden cykl mnie już nie zbawi, a poprzedni miałam całkiem rozwalony przez gina Bromergonem. O mało mnie nie wykończył..
-
olka30 wrote:No ja mam wrażenie, że ja też to dostałam niepotrzebnie, no ale 1 cykl zobaczę co będzie, wcześniej ładne jajeczko rosło bez, myślę że mam większy problem z pękaniem, albo z progesteronem w 2 połowie cyklu, ale jak mówię jeden cykl mnie już nie zbawi, a poprzedni miałam całkiem rozwalony przez gina Bromergonem. O mało mnie nie wykończył..
-
Paula55 wrote:No @ teoretycznie na 7.... To jeszcze tydz jak by nie bylo... Ale widzialam pelno wykresow gdzie 11 dpo juz byly zielone kropy...
Sama nie wiem -
Eweloka84 wrote:a jak jest napisane na ziółkach?
-
nick nieaktualnyZiolka ojca sroki od 1 dnia bo inaczej sie rozreguluje...
Klimuszki obojetne w jakim dniu cyklu..
Paula ja mysle, zebys chociaz do 12 dnia poczekala.. Wiesz juz nawet nie chodzi o kase ale o stres.. Bo zobaczysz negatyw i bedziesz zawiedziona.. Poczekaj ten dzien dluzej. My poczekamy z Toba
Chyba ze 11 zobaczysz duzy skok tempki to wez test ten 10 ten czulszy i moze wtedy wyjdzie,, trzymam mocno za to kciuki byle bez stresow prosze
Ja sie w kuchni panoszylam, obiad zaraz bedzie :p
Wiesiolka dziewczyny jedzcie tez jak macie zly sluz i duzo przechow obojetne jakich :pEweloka84 lubi tę wiadomość