Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Chwile mnie nie bylo a tu takie rewolucje
Wlosy prostowalam
A takie zwylke orzeszki ziemne tez moga byc? Ja aktualnie popijam troszeczke piwka z sokiem pyyychota
Tez lece nalozyc tapete a noz widelec bede w tv jak bedziemy w glasgow
Kurde ale ja chamiora jestem tu nie ma sie co smiac bo to tragedia tak wiec pelna powaga...
To udanych imprez andrzejkowych. I nie zapic prosze za bardzo zeby jutro na poranna kawe nie zaspac
Milego wieczorku wszystkim
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien dobry kochane
Ja dzisiaj na szczescie wolne
Wstalam wzielam mleczko, zaraz kawka i odpoczynek. A pozmiej pojedziemy sobie na jarmarki swiateczne
Jak tam imprezki andrzejkowe?
Olga mam nadzieje, dzisiaj juz lepiej bedzie z nastrojem
Paula i co bylas w tv?:p
Co tam sie dzialo widzialas cos? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Co do mojego wieczoru... Bylismy na kreglach super zabawa. Gralam dopiro drugi raz w zyciu dlatego tez zajelam ostatnie miejsce. Ale bylo wesolo.
W tv nie bylam bo okazalo sie ze ten caly wypadek byl po drugiej stronie rzeki niz my bylismy. Swoja droga nie ma sie co smiac bo to tragedia.... 8 os podobno nie zyje a reszta po szpitalach porozwozona
Potem poszlismy do restauracji mexykanskiej.... PORAZKA!!!!!
Nie dosc ze na dania czekalismy wiecznosc ( pomimo pustej restauracji) to dostalismy je zimnie.... Mi sie akurat udalo i mialam cieple.
Ja nie przepadam za mexykanskim jedzeniem ale znajomi bardzo chcieli... Zdecydowanie moim faworytem jest wloska kuchnia
-
nick nieaktualny
-
Nastepnym razem koniecznie wloska bedzie ja nie koniecznie bardzo ostro wrazliwe podniebienie mam haha
Kochana co do witamin to moje zdanie jest takie ze dopoki nie pojdziesz do lekarza i nie skonsultujesz bierz sam kwas....
Ale to tylko moja opinia.
Potem lekar zleci badanka, zobaczy wyniki i wybierze cos dla ciebie....
Plany na dzis.... Poki co to kawa wypita. Potem T jedzie do sklepu i bedzie montowal kludke w komorce w ogrodku bo opony dalej leza w salonie i mi smierdza!!!
Ja sie biore za sprzatanie i obiad...
Tak wiem... Dzis niedziela... Ale tu wiekszosc ludzi robi porzadki wlasnie w niedziele jakos tak sie przyzwyczailam