X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ploty,Ploty ploteczki :D
Odpowiedz

Ploty,Ploty ploteczki :D

Oceń ten wątek:
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć "plotkary" :) :* mam pytanie. co prawda jest już wątek z tym tematem, ale tam cisza, a tu się dzieje więc może mi odpowiecie :) Czy zioła ojca sroki można kupić w aptece? bo w ogóle nie wiem gdzie tego szukać. a dziś musiałabym zacząć pić bo to już 2dc.

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    Cześć "plotkary" :) :* mam pytanie. co prawda jest już wątek z tym tematem, ale tam cisza, a tu się dzieje więc może mi odpowiecie :) Czy zioła ojca sroki można kupić w aptece? bo w ogóle nie wiem gdzie tego szukać. a dziś musiałabym zacząć pić bo to już 2dc.
    hejka, ja osobiście tego nie piłam ale na internecie znajdziesz napewno gdzie można kupić..myślę, że w aptece albo w jakims zielarskim, bo w aptekach internetowych są te ziółka :)

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweloka84 wrote:
    noo Twój wykres piekny :d oby zielono na końcu było :D :D kiedy Kochana testujesz? jutro?
    daj spokój u mnie to jakas porażka... zobaczymy czy owulke w ogole wyznaczy haha bo jak na razie to lipaaa

Moze zatestuje jutro ale sie boje.... Nie wiem tez czy to nie za wczesnie... Zobaczymy jak sie jutro obudze :P
    Kochana nie pamietasz juz jak ja czekalam az mi wyznaczy ta zasrana owu :) a potem prosze :)

Stardus ja mysle ze ziolka kupisz napewno w zielarskim... Z tego co dziewczyny mowily mozesz sobie zrobic mieszanke...
    Ew poszukaj na necie. Slyszalam ze na allegro sa, lub w aptekach internetowych :)

Osobiscie nigdy nie szukalam i nie pilam :)

Eweloka84 lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2013, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 16:56

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heh no fakt pamiętam Kochana jak też czekałaś az ovuSrovu wyznaczy :* najgorsze to czekanie ale cóż muszę się uzbroić w cierpliwość :D dobrze zze mam Was bo już dawno bym ześwirowała :)

ooo Kochana to będę trzymać mocno kciuki oby dwie tłuste krechy była :D noo i oczywiście czekamy na wieści :D

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zAgatka wrote:
    Hej dziewczyny :) ja mam do Was pytanie zupełnie z innej beczki :P ale skoro tutaj są ploty i ploteczki na różne tematy to może dobrze trafiłam. Od pewnego czasu zastanawiam się nad zakupem kubeczka menstruacyjnego :) czy któraś z Was używa coś takiego ? :) to podobno fajna, wygodna i bezpieczna opcja zamiast tamponów... Nie mam za bardzo z kim wymienić poglądów na ten temat...
    czytałam o tym na jakimś forum, ja nie używałam tego i raczej bym się nie skusiła- nie przemawia to do mnie, więc ja niestety nie pomogę ;)

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez slyszalam ale nie uzywalam osobiscie.... Tez miala bym chyba opory... Choc wszystko co nowe wydaje nam sie dziwne :P
    Ale czekam na ewentualne opinie

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2013, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ziolka ojca sroki najlpeiej w sklepie zielarskim, kupuje sie poszczegolne elementy i samemu laczy :) nie wychodzi drogo ok 20 zl za cala miske :) w aptekach raczej nie ma. Na allegro tez sa, ale mysle ze juz lepiej samemu sobie wymieszac, pewniejsze :) ja pilam 3 cykle i zaskoczylo :)
    Co do kibeczka nie ma, pojecia nie wypowiem sie :)

Paula bylam u gin, polecila mi witaminy prenatalne. Ale wiesz wiekszosc lekarzy poleca, mysle ze maja w tym swoj interes...
    Czytalam, i jedni biora inni nie.
    Biore naturalne mleczko pszczele, wiec kupilam sobie taki zestaw folik 600, jod i zelazo i mysle ze tylko to bde brala... Powiem o tym lekarzowi za 2 tyg..

Ale mam lenia dziewczyny :p

Ewelinka, dobrze ze sie szybko pogodziliscie :) niebawem owulka i wiesz lepiej byc w milym nastroju :)
    Paula u Ciebie piekny skok, ja tu wroze zielonosci :)

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweloka84 wrote:
    heh no fakt pamiętam Kochana jak też czekałaś az ovuSrovu wyznaczy :* najgorsze to czekanie ale cóż muszę się uzbroić w cierpliwość :D dobrze zze mam Was bo już dawno bym ześwirowała :)

ooo Kochana to będę trzymać mocno kciuki oby dwie tłuste krechy była :D noo i oczywiście czekamy na wieści :D

Ojj trzymaj Kochana :) ja za ciebie tez trzymam :)

Tymczasem uciekam ogarnac chate troszke :) bede pozniej :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oby była już bo już się doczekać nie mogę, chociaż później znowu czekanie czy będzie @ czy kropek:P

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:
    Ziolka ojca sroki najlpeiej w sklepie zielarskim, kupuje sie poszczegolne elementy i samemu laczy :) nie wychodzi drogo ok 20 zl za cala miske :) w aptekach raczej nie ma. Na allegro tez sa, ale mysle ze juz lepiej samemu sobie wymieszac, pewniejsze :) ja pilam 3 cykle i zaskoczylo :)
    Co do kibeczka nie ma, pojecia nie wypowiem sie :)

Paula bylam u gin, polecila mi witaminy prenatalne. Ale wiesz wiekszosc lekarzy poleca, mysle ze maja w tym swoj interes...
    Czytalam, i jedni biora inni nie.
    Biore naturalne mleczko pszczele, wiec kupilam sobie taki zestaw folik 600, jod i zelazo i mysle ze tylko to bde brala... Powiem o tym lekarzowi za 2 tyg..

Ale mam lenia dziewczyny :p

Ewelinka, dobrze ze sie szybko pogodziliscie :) niebawem owulka i wiesz lepiej byc w milym nastroju :)
    Paula u Ciebie piekny skok, ja tu wroze zielonosci :)

Kurde i jak ja sie mam oderwac od owu jak co chwila ktos wchodzi hahaha :)

Co do witamin... Jesli ci nie rekomendowal ewidentnie zasnego specjalnego to mysle ze to w dobrej wieze a nie interesie.... Choc roznie z lekarzami bywa. Masz racje. Zapytaj na nast wizycie czy ten co wybralas bedzie dobry i wystarczajacy dla ciebie :)
    Tez mam lenia i chetnie bym tu z wami caly dzien zostala ale bajzel w domu :P

Dziewczyny tak sie boje testowac..... Mam przeczucie ze moge sie znow rozczarowac.... A ta temp mnie tak nakreca ze moze w koncu sie udalo... Boje sie ze sie bardzo rozczaruje...

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem jak u Was moje Kochane ale u mnie Słonce piękne!! 0slonce.gif

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula ja myślę, że to ten czas :D i temkpa piękna tfu tfu żeby nie zapeszyć także testuj :D

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2013, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez nawet sloneczko :) ladna pogoda :D

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas tez dzis pieknie swieci :) az sie chce zyc i rozmnazac :) haha :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• olka30 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w górach brzydko.. Ziółka o.Sroki kupiłam na allegro na 3 m-ce i jestem zadowolona i z ceny i z jakości, a że jestem leniwa to chyba by się mi samej mieszać nie chciało;)

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2013, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola mieszanie trwa chwile :p a ja wole miec pewniejsze z zielarskiego :) ale pewnie na allegro tez sprzedawaja dobre :)

Dziewczyny co tu tak cicho?
    Asia ale masz spanie :p

Saramago lubi tę wiadomość

• olka30 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem, wiem, tylko ruszenie tyłka do zielarskiego wymaga dużej siły woli :P

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2013, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka30 wrote:
    Wiem, wiem, tylko ruszenie tyłka do zielarskiego wymaga dużej siły woli :P

Hahaha no tak :p ja bylam mega zdeterminowana :p

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem co tu tak cicho, nawet nie ma komu pomarudzić :P hahaa

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
‹‹ 169 170 171 172 173 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ