Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć "plotkary" :* mam pytanie. co prawda jest już wątek z tym tematem, ale tam cisza, a tu się dzieje więc może mi odpowiecie Czy zioła ojca sroki można kupić w aptece? bo w ogóle nie wiem gdzie tego szukać. a dziś musiałabym zacząć pić bo to już 2dc.
-
stardust87 wrote:Cześć "plotkary" :* mam pytanie. co prawda jest już wątek z tym tematem, ale tam cisza, a tu się dzieje więc może mi odpowiecie Czy zioła ojca sroki można kupić w aptece? bo w ogóle nie wiem gdzie tego szukać. a dziś musiałabym zacząć pić bo to już 2dc.
-
Eweloka84 wrote:noo Twój wykres piekny :d oby zielono na końcu było kiedy Kochana testujesz? jutro?
daj spokój u mnie to jakas porażka... zobaczymy czy owulke w ogole wyznaczy haha bo jak na razie to lipaaa
Moze zatestuje jutro ale sie boje.... Nie wiem tez czy to nie za wczesnie... Zobaczymy jak sie jutro obudze
Kochana nie pamietasz juz jak ja czekalam az mi wyznaczy ta zasrana owu a potem prosze
Stardus ja mysle ze ziolka kupisz napewno w zielarskim... Z tego co dziewczyny mowily mozesz sobie zrobic mieszanke...
Ew poszukaj na necie. Slyszalam ze na allegro sa, lub w aptekach internetowych
Osobiscie nigdy nie szukalam i nie pilamEweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
heh no fakt pamiętam Kochana jak też czekałaś az ovuSrovu wyznaczy :* najgorsze to czekanie ale cóż muszę się uzbroić w cierpliwość dobrze zze mam Was bo już dawno bym ześwirowała
ooo Kochana to będę trzymać mocno kciuki oby dwie tłuste krechy była noo i oczywiście czekamy na wieści -
zAgatka wrote:Hej dziewczyny ja mam do Was pytanie zupełnie z innej beczki ale skoro tutaj są ploty i ploteczki na różne tematy to może dobrze trafiłam. Od pewnego czasu zastanawiam się nad zakupem kubeczka menstruacyjnego czy któraś z Was używa coś takiego ? to podobno fajna, wygodna i bezpieczna opcja zamiast tamponów... Nie mam za bardzo z kim wymienić poglądów na ten temat...
-
nick nieaktualnyZiolka ojca sroki najlpeiej w sklepie zielarskim, kupuje sie poszczegolne elementy i samemu laczy nie wychodzi drogo ok 20 zl za cala miske w aptekach raczej nie ma. Na allegro tez sa, ale mysle ze juz lepiej samemu sobie wymieszac, pewniejsze ja pilam 3 cykle i zaskoczylo
Co do kibeczka nie ma, pojecia nie wypowiem sie
Paula bylam u gin, polecila mi witaminy prenatalne. Ale wiesz wiekszosc lekarzy poleca, mysle ze maja w tym swoj interes...
Czytalam, i jedni biora inni nie.
Biore naturalne mleczko pszczele, wiec kupilam sobie taki zestaw folik 600, jod i zelazo i mysle ze tylko to bde brala... Powiem o tym lekarzowi za 2 tyg..
Ale mam lenia dziewczyny :p
Ewelinka, dobrze ze sie szybko pogodziliscie niebawem owulka i wiesz lepiej byc w milym nastroju
Paula u Ciebie piekny skok, ja tu wroze zielonosci
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:heh no fakt pamiętam Kochana jak też czekałaś az ovuSrovu wyznaczy :* najgorsze to czekanie ale cóż muszę się uzbroić w cierpliwość dobrze zze mam Was bo już dawno bym ześwirowała
ooo Kochana to będę trzymać mocno kciuki oby dwie tłuste krechy była noo i oczywiście czekamy na wieści
Ojj trzymaj Kochana ja za ciebie tez trzymam
Tymczasem uciekam ogarnac chate troszke bede pozniejEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:Ziolka ojca sroki najlpeiej w sklepie zielarskim, kupuje sie poszczegolne elementy i samemu laczy nie wychodzi drogo ok 20 zl za cala miske w aptekach raczej nie ma. Na allegro tez sa, ale mysle ze juz lepiej samemu sobie wymieszac, pewniejsze ja pilam 3 cykle i zaskoczylo
Co do kibeczka nie ma, pojecia nie wypowiem sie
Paula bylam u gin, polecila mi witaminy prenatalne. Ale wiesz wiekszosc lekarzy poleca, mysle ze maja w tym swoj interes...
Czytalam, i jedni biora inni nie.
Biore naturalne mleczko pszczele, wiec kupilam sobie taki zestaw folik 600, jod i zelazo i mysle ze tylko to bde brala... Powiem o tym lekarzowi za 2 tyg..
Ale mam lenia dziewczyny :p
Ewelinka, dobrze ze sie szybko pogodziliscie niebawem owulka i wiesz lepiej byc w milym nastroju
Paula u Ciebie piekny skok, ja tu wroze zielonosci
Kurde i jak ja sie mam oderwac od owu jak co chwila ktos wchodzi hahaha
Co do witamin... Jesli ci nie rekomendowal ewidentnie zasnego specjalnego to mysle ze to w dobrej wieze a nie interesie.... Choc roznie z lekarzami bywa. Masz racje. Zapytaj na nast wizycie czy ten co wybralas bedzie dobry i wystarczajacy dla ciebie
Tez mam lenia i chetnie bym tu z wami caly dzien zostala ale bajzel w domu
Dziewczyny tak sie boje testowac..... Mam przeczucie ze moge sie znow rozczarowac.... A ta temp mnie tak nakreca ze moze w koncu sie udalo... Boje sie ze sie bardzo rozczaruje...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny