Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Lucy91 wrote:Ja nerwowa jestem i bez ciazy
A tak serio serio - to ja zawsze jestem nerwowa przez @ i przed owu - ale przed owu to tylko przez nakreanie sie..teraz troce wyluzowalam i nawet nie zawarczeLucy91 lubi tę wiadomość
-
Haha moj zwariuje jak bede bardziej nerwowa
Ania_84 lubi tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
Ruda27 wrote:Hej laseczki:)
Ja mam ciezko w pracy:(
Juz mam naprawde dosc... Do 17 i wolne na szczescie...
Jakas nerwowa jestem.. I to nawet bardzo
Milego dnia dziewczyny i zabaw dzisiaj
Kurcze ja tam mysle i mysle o tobie.... Ty nie powinnas sie ani przemeczac ani denerwowac.. Wiem ze to nie latwe ale wiesz....
Byle do 17 i jak wrocisz do domku to odpoczywaj duzo!
Ja tez sie cos kiepsko dzis czuje.... Niedobrze mi i jakas taka slaba jestem. Mam nadzieje tylko ze to nie jakas grypa
-
Paula55 wrote:Kurcze ja tam mysle i mysle o tobie.... Ty nie powinnas sie ani przemeczac ani denerwowac.. Wiem ze to nie latwe ale wiesz....
Ja tez sie cos kiepsko dzis czuje.... Niedobrze mi i jakas taka slaba jestem. Mam nadzieje tylko ze to nie jakas grypa
Lekarz ovufriend stwierdza - Tak wirus zwany ciaza -
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Kurcze ja tam mysle i mysle o tobie.... Ty nie powinnas sie ani przemeczac ani denerwowac.. Wiem ze to nie latwe ale wiesz....
Wiem i dziekuje Paula za zainteresowanie...
Ciesze se ze mam jutro wolne, bo tu weekendy sa najgorsze.. Za tydzien do pl, a pozniej juz dam papiery wiec bede miala wszystko gdzies.. Dzisiaj mi sie snielo ze plamienia dostalam ehh oszalec idzie, co ide do wc to dokladnie sprawdzam..
Paula za pare dni sie okaze, jakie to masz te objawy w ciazy organizm jest slabszy wiec latwo o przeziebienia wiec wiesz czekamy z Toba
Zastanawiam sie i moze uda mi sie wczesniej urwac, dobrze ze moj mnie odbierze bo na nic nie mam ochoty nawt prowadzic :p
Buziaki laseczki -
Ruda27 wrote:Wiem i dziekuje Paula za zainteresowanie...
Ciesze se ze mam jutro wolne, bo tu weekendy sa najgorsze.. Za tydzien do pl, a pozniej juz dam papiery wiec bede miala wszystko gdzies.. Dzisiaj mi sie snielo ze plamienia dostalam ehh oszalec idzie, co ide do wc to dokladnie sprawdzam..
Paula za pare dni sie okaze, jakie to masz te objawy w ciazy organizm jest slabszy wiec latwo o przeziebienia wiec wiesz czekamy z Toba
Zastanawiam sie i moze uda mi sie wczesniej urwac, dobrze ze moj mnie odbierze bo na nic nie mam ochoty nawt prowadzic :p
Buziaki laseczki
Pewne ze sie interesuje kochana!!! Caly czas mysle o Tobie i o calej reszcie naszej "paczki"
Stalyscie sie mi blizsze niz moje "kolezanki" ktore dziwnym trafem przestaly sie odzywac.... No poza 2 ale jedna ma juz 2 dzieci w tym jedno 2- tyg wiec ja rozumiem i strasznie sie ciesze i druga - ktora tez sie stara
Ale tylko z wami moge o wszystkim pogadac i jak trzeba sie wyzalic
Super ze masz jutro wolne odpoczniesz. Mam nadzieje ze jak dasz juz papiery to bedzie ci latwiej
Mi troche juz przeszlo na szczescie. Ale siedze jak na szpilkach i odliczam dniRuda27, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Cisza to pogadam sobie do siebie nie mogę się doczekać poniedziałku by pójść na ten monitoring żeby zobaczyć czy jajca rosną oby chociaż jedno było super żeby dzidzia na święta już była w brzuszku mój D na andrzejkowym odlewie z wosku widzi macice a w nim dzidziusia po prawej stronie - ma chłop fantazję jemu już chyba te się udziela to wszystko ale tak na pozytywnie Kocham tego mojego Warjata
Nikogo nie ma to wykresiki luknę i spływam trzymajcie się Kochane -
Hej Dorotka ja jestem ale za to pewnie ciebie nie ma i tak sie mijamy dzis cLy czas. Jak co troche wchodze spr co sie dzieje a w miedzy czasie nastawilam pizze ( zrezygnowalismy z kotleta bo mialam smaka na pizze na obiad ) haha
Potem pranko. Musze sie ogarnac ( wyprostowac wlosy, makijaz,) bo potem wyruszamy na kregle
Dorocia tej wypatrzonej przez teojego ukochanego dzidzi zycze ci z calego serducha!!! Tobie i nam wszystkim.... Szczegolnie na swieta! Ja mysle ze to jest czas kiedy wiele marzen sie spelnia... Wiec czekajmy
Dobrego wieczorkaDorotucha, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:jest tu kto ?co tam laseczki, ja dopiero do domu wróciłam loo matko zmeczona jestem jakas bleh
hej hej też jestem bl... bo jak odebrałam moje wyniki to szału dostałamWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2013, 17:14
Dorotucha lubi tę wiadomość
-
aj nie dość ze 2tydz mam problemy z węzłami i juz w tym tyg 3 razy krew mi pobierali robią wszystkie badania bo nie wiedza od czego są powiekszone to jeszcze owulacji nie było
progesteron 5 wiec lipa
prolaktyna chyba ok bo 7
zelazo 19 lipa
toxo IgG 93,5
toxo IgM < 3
cytomegalia IgG 63,4
cytomegalia IgM 7,27
i oczywiscie jeszczy mam duzo badan w poniedzialek i juz kolejny antybiotyk mam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2013, 17:21
-
nick nieaktualnyHej hej ja wracam do domu
Paula my tez dzisiaj piZze robimy
I co do kolezanek to mas racje, dlatego tak fajnie mi z wami, mozemy o wszystkim pogadac
Dodinka ja sie nie znam co do wynikow nie pomoge
Dorotka trzymam kciuki za poniedzialkowy monitoring jajuszka ladne bedadodinka lubi tę wiadomość