Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej a ja dopiero teraz jestem, bo poranne mdłości przerzuciły mi się na wieczorne mdłości i jakoś taka słaba jestem. Obawiam się jutrzejszej imprezy andrzejkowej bo jak będę miała wieczorne mdłości to ciężko będzie
Paula moim zdaniem spokojnie możesz się napić jak jest okazja. Nasz organizm jest tak sprytnie stworzony, żeby matka nie mogła zaszkodzić swojemu dziecku, jak jeszcze o nim nie wie, także spokojnie, po to jest miesiączka żeby jak nie przyjdzie wiedzieć, że od tego momentu mamy dbać o siebie, a wcześniej nie dajmy się zwariować. Jeśli dzidzia się dopiero zagnieżdża to jeszcze nie czerpie z Twojego organizmu, ma swoje pożywienie:)Saramago, Paula55 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wstalam dopiero impreza udana tempka piękna 36,67 ale % były i pozno spać poszłam więc ignorować będę .
Teraz czas na kawke wpadne później bo u sis jestem i na tel siedzę :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2013, 09:44
-
nick nieaktualny
-
Czyli dzis nikogo nie bedzie????
Ja tez jestem tylko do poludnia bo potem chcielismy na te kregle jechac do glasgow...
A mama mi teraz dzwońi ze w centrum glasgow byl wypadek... spadl helikopter policyjny na pub.... ratuja ludzi...
I nie wiem co teraz...
-
Hej Myszki, jestem. Jest mi cudnie. Śniadanko, kawusia w łóżeczko, a J. sprzata chatę
Potem zakupy i zabawa andrzejkowa
Paula, czekaj na rozwój sytuacji, no bo co masz zrobić innego?LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Wiem wiem kochana.... To moje " nie wiem co teraz robic" to takie westchnienie tylko mialo byc
No ja nic napewno noe zrobie... Zadzwonimy potem do znajomych co mieszkaja w centrum i sie dowiemy jak sprawa wyglada... Podobno 6 ofiar narazie wiec moga wprowadzic zalobe czy cos. Zobaczymy
Ale ci dbrze z tym twoim J... moj ciezko pracuje dzis ale powiem ci ze tez uczynny. Trafily nam sie chlopy
-
Moj tez w pracy - pozniej on wraca ja ide do pracy - coprawda na 2 h ale musze - pozniej pomnie przyjezdza i idziemy na imprezke
-
Paula55 wrote:
Ale ci dbrze z tym twoim J... moj ciezko pracuje dzis ale powiem ci ze tez uczynny. Trafily nam sie chlopy
No pod tym kątem nie mam co narzekać. W ogóle nie powinnam, mimo że czasami mam ochotę go udusić Ale tak jak dzisiaj lubie: leżeć w łóżeczku i nadsłychiwać jak sprząta, hahaa.... wredna jestem dzisiaj
Kiedyś, dawno temu, jak przemknęła jakas rozmowa o dzieciach (wtedy jeszcze mówiłam kategorycznie żadnych dzieci) to mówił: Ty mi tylko je urodzisz, ja się resztą zajmę
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
To nic tylko rodzic hahaha
Wydaje mi sie ze jak nam sie kiedys urodzi dziecie to moj bedzie oierwszy do kapania, przewijania
On sie nie boi takich niemowlakow i u znajomych zawsze pierwszy, pewny bierze na receSaramago, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja ciagle probuje pracowac i mi nie wychodzi ;/
nerwowsc to uroki ciazyWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2013, 13:23