Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA ja nie mam humoru
Moj mnie wkurza i tyle, juz sie wyprysznicowalam w pizamie jestem i juz leze w lozku w sypialni
Jutro znowu na rano to pojde wczesniej spac..
Olga kochany Twoj maluszej jest
Po co Ci tyle testow? Juz Ci potrzebne nie beda :p -
Haha kazde dziecko jest najkochansze jak spi
Ale zazdroszcze ci ze masz juz takiego jednego cukierasa
Daria co sie stalo? Czemu nie masz humorku????
Ja tez mam jakis mega zapas testow owu kilka z poprzedniego cyklu zostalo i z tego sporo bo kupowalam hurtem
Tez mam nadzieje ze juz nie beda potrzebne... Kurcze.... Jeszcze tylko kilka dni i bedzie jasne moze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochana zanurzasz tak na kilka sek ja sobie licze do 15 i wystarcza...
Potem ogkladasz na czyste i suche miejsce i czekasz
Ja najczesciej uwywam spluczki lub zlewu hehe
Daria zen...... oddychaj, wyluzuj sie wlasnie.... Pomysl ze to tylko faceci
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochana... Ja czasem tez mam cisnienie.
O glupoty najczesciej bo o cos powazniejszego nie moge sie przyczepic... Ale te niedomkniete szuflady, nieopuszczona deska w kibelku, wiecznie nie zamknieta szafa.... No szalu dostaje... Ale za,chwile sobie mysle jakie moje zycie bylo by nudne gdybym nie miala kogos kto to wszystko robi.... i od razu wszystko mija. Faceci juz tacy sa. Inaczej mysla, inaczej przezywaja, inaczej robia.... Wogole sa INNI ale jak ich nie kochac???
Widzisz Olga jaka zdolniacha jestes dajesz rade
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Kochana... Ja czasem tez mam cisnienie.
O glupoty najczesciej bo o cos powazniejszego nie moge sie przyczepic... Ale te niedomkniete szuflady, nieopuszczona deska w kibelku, wiecznie nie zamknieta szafa.... No szalu dostaje... Ale za,chwile sobie mysle jakie moje zycie bylo by nudne gdybym nie miala kogos kto to wszystko robi.... i od razu wszystko mija. Faceci juz tacy sa. Inaczej mysla, inaczej przezywaja, inaczej robia.... Wogole sa INNI ale jak ich nie kochac???
Widzisz Olga jaka zdolniacha jestes dajesz rade
Hehe wiem masz racje, ale czasami za wysokie mam to cisnienie :p
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
łeee - dopeiro niedawno wrocilam z pracy zjadlam z małzem kolacje i czekam az maz napali bo zimmnnooo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny