Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa już jestem, zakupy udane,upolowałam prezent dla Michałka potem od razu wziełam się za robienie obiadu, zaraz pewnie gotowe będzie
A dodatkowo mężu mi laptopa podkradł i nie mogłam do was zajrzeć.
Asia mi dzisiaj doszły też, mam dużo, choo no to sie podzielęEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Hehe Olga, mnie pewnie przyjdą, po owulce
Jestem dziewczyny. wzięło mnie na porządki, mycie okien i takie tam. Jakaś nowa energia we mnie wstąpiła. Teraz sobie zrobiłam czerwoną herbatkę...
Ktoś dołącza?
Macie jakiś sposób dobry na spierzchnięte wiecznie wargi (usta)
Z góry mówie: pomadki nawilżające, kremy do ust, miód, wszystko już wyprobowałam.... niestety jestem kanibalem bo zgryzam sobie ustaLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
słyszałam ze olejek kokosowy, olej tak ja Olga pisze albo masło Shea czy jakos tak to sie pisze oraz niedobór wit. A albo śmietane wysokoporcentową na 15 min się nakłada ponoc to ppomaga
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2013, 16:13
-
Właśnie przyszły, jupi. a machnę se jeden
Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA wiecie co się dzisiaj dowiedziałam? Koleżanka miała iśc do pracy do nas do maka, ale zrezygnowała bo się okazało, że w ciązy jest. Ale słuchajcie akcje - zaciązyła tuż przed samiuśkim okresem i w szoku że ciąża bo okres miała normalnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2013, 16:28
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurde dziewczyny wyszedł mi pozytyw na test owu - a mi sie dzis nie chce .. masakra ... to chyb przez to ze sobie odpuscilam ten cykl psychicznie ..
Czarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny