Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Daria ja mam to samo... Kiedys na fb siedzialam ale nientyle co teraz tutaj
Na fb to raz czy dwa dziennie zajrze i tyle
A z iPadem chodze wszedzie teraz... Do kuchni, do sypialni moj sie smieje ze zaraz nawet do kibla go wezmeCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Daria ja mam to samo... Kiedys na fb siedzialam ale nientyle co teraz tutaj
Na fb to raz czy dwa dziennie zajrze i tyle
A z iPadem chodze wszedzie teraz... Do kuchni, do sypialni moj sie smieje ze zaraz nawet do kibla go wezme
Kochana ja mam to samo i do ubikacji tez czasmai biore :p
Wszedzie mam ze soba dh o tyle mam to ze mam na tel tez :p wiec poza domem tez wchodze no stop jak tylko moge :p
Okropne babole z nas :p a na facetow mowimy ze uzaleznieni od gier albo kompa :pEweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Haha dobrze ze ja na tel nie mam bo to byl by juz koniec
A ja za nieddlugo do pracy.... tak mi sie nie chce ale wole popoludniowki bo przynajmniej sie wysypiam
Jeszcze obiadek przed nami, druga kawka i komu w droge temu kopa
Ale poki co to siedze tu z wami ile moge
-
Hej dziewczyny
Paula jeszcze nic nie wiadomo, Twój spadek to żaden spadek , i tak masz wyższą temperaturę niż ja w ciąży:)
Dopóki temka nie spada poniżej linii podstawowej to jest szans, a u Ciebie jest ona naprawdę bardzo wysoko, także trzymam kciuki kochana
Olga mam pytanie do Ciebie o tą luteinę, Ty ją bierzesz dopochwowo?
Bo ja też biorę prawie tydzień, ale mam niską temperaturę. Niższą niż wcześniej i boję się, że fasolce się coś stało i tylko lutka mi sztucznie podwyższa temperaturę, no bo jak mówisz że podwyższa o 0,4 stopniaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2013, 12:47
-
nick nieaktualnyPaula ja biorę dopochwowo, ale moja jest podjęzykowa bez róznicy jak ją bierzesz, dowciapnie ma bliżej do celu
Nie martw się niunia temperaturką w ciązy Ja w ciązy nawet do 37 nie dobijałam a tez lutke brałam
Kazdy organizm jest inny. Serio:)
Kurde laski, ja wam naprawdę wsyzstkim zaraz wpierdziel sppuszczę za marudzenie i szukanie dziury w całym!!
Tylko dwa dni mnie nie byłoi się marudy rozbestwiły,no!
Eweloka84, Saramago lubią tę wiadomość
-
Paula jeszcze cyklu nie skreslam dopoki @ nie ma kazdemu to powtarzalam wiec i ja nie bede swirowac
Co ma byc to bedzie. Po tempce bedziemy widziec
Ty tez sie nie martw na zapas choc wiem ze to trudne bo ty juz masz sie o kogo martwic wec wszystkie wielkiPaula_29 lubi tę wiadomość