Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
ja to czekam na ta owulke jak na zbawienie haha ale to człowiek głupi i sie nakreca jak by życie od tego zalezało......
a żeby śmieszniej było to jeszcze plecy mnie zaczeły bole ooo matko starośc nie radośc i nie dobrze mi ... chyba umre dzis przy tym biurkuWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2013, 11:42
-
nick nieaktualny
-
Kurcze tez mieliscie super pomysl
Piekne chwile... Niezapomniane do konca zycia..
Ja tez bym chciala zeby najblizsi tylko wiedzieli... A tylko tacy sa u nas na wigilii....
Nie wyobrazam sobie zebym babci np nie powiedzialaale wiadomo, na poczatku strach....
Poza tym znajac moja mame to ona w minute jak by mnie zobaczyla to by wiedziala ze cos jest na rzeczy..
Dobrze ze teraz przyjezdza dzien przed wigilia z sanatorium to bedzie miala tyle roboty ze nie bedzie czasu zeby sie dopytywac
Bosz... Ja juz gadam jak bym naprawde na cos czekalaa tu kolejny tydz czekania...
Kochana wszystko jest dobrze. Pojdziesz do gina to zobaczysz piekna kropeczke i pewnie uslyszysz juz serducho!!!
Nie moge sie doczekac z toba na te dobre wiesciRuda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaticzka wrote:
Paticzka, a kiedy temperaturę mierzysz? przed wzięciem luteiny czy po? Luteina podwyższa temperaturę. Mi np o 0,4 stopnia, wiem że niektórym nawet dużo więcej, bo to wszystko zalezy od organizmu. W jakich dawkach ją bierzesz?
Czemu twierdzisz że masz PCOS? Masz jakies potwierdzenia itp? Badania, objawy?
Poza tym widzę, że wzięłaś lutkę przed ewentualna owulką - luteina hamuje owulację. powinno się ją brać po owulacji jeśli starasz się o dziecko.
Jak masz jakieś pytanka to pisz tu, bądź na priv