Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
ja to czekam na ta owulke jak na zbawienie haha ale to człowiek głupi i sie nakreca jak by życie od tego zalezało......
a żeby śmieszniej było to jeszcze plecy mnie zaczeły bole ooo matko starośc nie radośc i nie dobrze mi ... chyba umre dzis przy tym biurkuWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2013, 11:42
-
nick nieaktualny
-
Kurcze tez mieliscie super pomysl
Piekne chwile... Niezapomniane do konca zycia..
Ja tez bym chciala zeby najblizsi tylko wiedzieli... A tylko tacy sa u nas na wigilii....
Nie wyobrazam sobie zebym babci np nie powiedziala ale wiadomo, na poczatku strach....
Poza tym znajac moja mame to ona w minute jak by mnie zobaczyla to by wiedziala ze cos jest na rzeczy..
Dobrze ze teraz przyjezdza dzien przed wigilia z sanatorium to bedzie miala tyle roboty ze nie bedzie czasu zeby sie dopytywac
Bosz... Ja juz gadam jak bym naprawde na cos czekala a tu kolejny tydz czekania...
Kochana wszystko jest dobrze. Pojdziesz do gina to zobaczysz piekna kropeczke i pewnie uslyszysz juz serducho!!!
Nie moge sie doczekac z toba na te dobre wiesciRuda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaticzka wrote:
Paticzka, a kiedy temperaturę mierzysz? przed wzięciem luteiny czy po? Luteina podwyższa temperaturę. Mi np o 0,4 stopnia, wiem że niektórym nawet dużo więcej, bo to wszystko zalezy od organizmu. W jakich dawkach ją bierzesz?
Czemu twierdzisz że masz PCOS? Masz jakies potwierdzenia itp? Badania, objawy?
Poza tym widzę, że wzięłaś lutkę przed ewentualna owulką - luteina hamuje owulację. powinno się ją brać po owulacji jeśli starasz się o dziecko.
Jak masz jakieś pytanka to pisz tu, bądź na priv