Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAsia niestety nie :p
Jedynie ze spiaca jestem, leniwa okropnie..
Ide zaraz mielone zrobic :p
Jeszcze 4 dni pracy i 3 d i wolne w polsce pozniej pare dni pracy i do lekarza. Doczekac sie nie moge...
Ewelinka jakby tak bylo by bylo bosko tak w regularnych cyklach przewaznie jest... -
Hahaha ja w ciazy nie jestem a tez mam takiego lenia ze szok.... Same widzialyscie do ktorej spalam dzis...
I to jeszcze T mnie obudzil hahaha bo tak nie wiem do ktorej bym spala
Ja do wylotu mam jeszcze 2 tyg i 4 dni.... Tak sie nie moga doczekac....
Szkoda ze nie zrealizuje mojego planu z poinformowaniem rodzinki o ciazy... A byl taki zajebisty
-
Eweloka84 wrote:ja to zawsze miałam 28 dni ale jakoś nigdy nie zwracałam uwagi i nie pilnowałam kiedy owulka a teraz to widze u mnie cuda na kiju i na co mi to było
Ale pojde do gin w pol to troche rozwieje moje watpliwosci mam nadzieje
-
nick nieaktualnyPaula a ja i tak mysle ze teraz sie wam udalo
A jak chcesz rodzince w swieta powiedziec? Jaki masz pomysl?
Ja robie mielone i ide myc wlosy... Za ponad godzine do pracy...
Paula czuje sie dobrze ale schizy niestety lapie ale musi byc wszystko wporzadku -
Mialam juz upatrzone takie male pudeleczka ( piekne swiecace z kokardkami) chcialam do nich wlozyc zdjecie z usg , doczepic karteczki (z podpisem dla rodzicow T i mojej mamy i taty ) polozyc pod choinke... Przy rozdawaniu prezentow dostali by po pudeleczku, rozpakowali przy calej rodzinie i bach...
Ale juz po ptokach tak zwanych nawet jak by sie udalo to nie wiem czy na usg bylo by cokolwiek...
Milo ze wiezysz kochana... Przekonamy sie najpozniej w sobote mysle bo wtedy mam termin @...
Czemy lapiesz schizy??? Grunt ze sie dobrze czujecie
-
nick nieaktualnyPaula swietny pomysl napewno by sie ucieszyli
Ja jak bylam wczesniej w ciazy to zaprosilismy nasze mamy do restauracji i dalismy pudeleczka a tam male buciczki sie poplakaly
Teraz mamie przez tel powiedzialam, tesciow jeszcze nie wie. Moj chce pocźekac do 12 tygodnia.. Chyba ze podczas swiat cos zauwazy :p
Najblizszym chce powiedziec, ale nie chce zeby znowu sie ciotki babcie itd dowiedzialy... Wiec poczekamy..
Paula jakby teraz sie udalo to juz na usg bedzie cos widac bo bedziesz na swieta w jakims 6-7 tygodniu
Oby sie udalo kochana
A mam schizy, bo czasami mnie brzuch zaboli itd... Ale wierze, ze tym razem ebdzie wszystko dobrze
Ewelinka ja tez nerwowa... Ale staram sie uspokoajac :p