Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAsia niestety nie :p
Jedynie ze spiaca jestem, leniwa okropnie..
Ide zaraz mielone zrobic :p
Jeszcze 4 dni pracy i 3 d i wolne w polscepozniej pare dni pracy i do lekarza. Doczekac sie nie moge...
Ewelinka jakby tak bylo by bylo boskotak w regularnych cyklach przewaznie jest...
-
Hahaha ja w ciazy nie jestem a tez mam takiego lenia ze szok.... Same widzialyscie do ktorej spalam dzis...
I to jeszcze T mnie obudzil hahaha bo tak nie wiem do ktorej bym spala
Ja do wylotu mam jeszcze 2 tyg i 4 dni.... Tak sie nie moga doczekac....
Szkoda ze nie zrealizuje mojego planu z poinformowaniem rodzinki o ciazy... A byl taki zajebisty
-
Eweloka84 wrote:ja to zawsze miałam 28 dni ale jakoś nigdy nie zwracałam uwagi i nie pilnowałam kiedy owulka a teraz to widze u mnie cuda na kiju i na co mi to było
Ale pojde do gin w pol to troche rozwieje moje watpliwosci mam nadzieje
-
nick nieaktualnyPaula a ja i tak mysle ze teraz sie wam udalo
A jak chcesz rodzince w swieta powiedziec? Jaki masz pomysl?
Ja robie mielone i ide myc wlosy... Za ponad godzine do pracy...
Paula czuje sie dobrzeale schizy niestety lapie
ale musi byc wszystko wporzadku
-
Mialam juz upatrzone takie male pudeleczka ( piekne swiecace z kokardkami) chcialam do nich wlozyc zdjecie z usg , doczepic karteczki (z podpisem dla rodzicow T i mojej mamy i taty ) polozyc pod choinke... Przy rozdawaniu prezentow dostali by po pudeleczku, rozpakowali przy calej rodzinie i bach...
Ale juz po ptokach tak zwanychnawet jak by sie udalo to nie wiem czy na usg bylo by cokolwiek...
Milo ze wiezysz kochana... Przekonamy sie najpozniej w sobote mysle bo wtedy mam termin @...
Czemy lapiesz schizy??? Grunt ze sie dobrze czujecie
-
nick nieaktualnyPaula swietny pomysl
napewno by sie ucieszyli
Ja jak bylam wczesniej w ciazy to zaprosilismy nasze mamy do restauracji i dalismy pudeleczka a tam male buciczkisie poplakaly
Teraz mamie przez tel powiedzialam, tesciow jeszcze nie wie. Moj chce pocźekac do 12 tygodnia.. Chyba ze podczas swiat cos zauwazy :p
Najblizszym chce powiedziec, ale nie chce zeby znowu sie ciotki babcie itd dowiedzialy... Wiec poczekamy..
Paula jakby teraz sie udalo to juz na usg bedzie cos widacbo bedziesz na swieta w jakims 6-7 tygodniu
Oby sie udalo kochana
A mam schizy, bo czasami mnie brzuch zaboli itd... Ale wierze, ze tym razem ebdzie wszystko dobrze
Ewelinka ja tez nerwowa... Ale staram sie uspokoajac :p