Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jak dla mnei to rzaden nie jes + - ale mozliwe ze np pilas cos i zostal rozcienczony
ja staram sie przynajemnij na 1-2 h przed nie pic
-
Posikałam się jak was czytam, wariatki jedne

akurat jak sikałam Jacek wrócił z roboty
i miałam ubaw chowania wszystkiego na prędce
a drugi ubaw, bo cały dzien do mnie mówił "ziolko" a ja nie wiedziałam o co kaman. Okazało się, że w moich ziołach zostawił liścik a ja go GUPIA nie zauważyłam 
Ogarne pranie, wezmę prysznic i wracam do Was.
p..s oczywiscie negatyw, ulżyło mi tzn.że nie bedzie wczesnej owci. OBY.
ps.2 mam takie jak Olga.
Czarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2013, 18:09
-
No własnie nie wiem ..kurde ...bo jest tak pol na pol jedna strona jest ciemna a druga bledsza tej testowej kreski ;/Eweloka84 wrote:mi sie wydaje negatywny, kreska powinna być taka jak kontrolna albo mocniejsza , chyba że na fotce tak widac a w realu inaczej;P
-
własnie mnie dziwi jedn - bo tu taka kreska pokazala sie dopeior po 5 min a jak robilam a tematym miesiacu to odrazu sie pokzazala gruba wyrazna krechaEweloka84 wrote:tu w galerii na ovu sa niektóre fajne wyraźne dodatnie, juz oblukałam galerie jak swoje robiłam

-
jak robiłam sama testy to duzo na forach siedziałam i porównywałam swoje z innymi i były mega ciemne kreski testowe u mnie tylko 2 testy pokazały identyczne kreski a tak to cały czas negatywy bo kreska testowa była bladsza niz kontrolna wiec juz nie robie testów bo się tylko nakręcałam
ale u Ciebie coś sie zaczyna skoro juz taka ładna kreseczka
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
ja miałam niebieskie ( tam gdzie się trzyma) testy z allegro i tam było zeby odczekać 10 min raz mi zaraz wyszła ładna a w drugim po 10 min taka sobie , jaśniejsza niż TwojaAnia_84 wrote:własnie mnie dziwi jedn - bo tu taka kreska pokazala sie dopeior po 5 min a jak robilam a tematym miesiacu to odrazu sie pokzazala gruba wyrazna krecha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2013, 18:18
-
usunelam pozytyw poki coEweloka84 wrote:no jak juz taka wychodzi więc myślę ze z dnia na dzień bedzie mocniejsza

zeby nie mylil programu
-
ja chyba te same miałam testy
zastanawiałam się na kasetowymi czy bo te paskowe to mnie cos nie lubią ale doszłam do wniosku że się nie bede nakręcać, moze w następnym cyklu się skusze
zobacze co mi gieniek powie jak po @ pójde do niego
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja się tak zastanawiam jak to jest z tym ovu bo mam cykle 28 dni i w poprzednim cyklu najpierw ovu wyznaczyło mi owulke 20dc taką grubą krecha az miło popatrzeć ale za krótka faza by była i póżniej nagle mi zmieniło, że owulka była jednak 13dc ... a 28 @ przyszła wg zegarka, nic nie rozumiem
-
Aniu a jak dla mnie to wygląda na pozytyw, ona jest ciemniejsza niż testowa, tylko jest chudsza, dla pewności lepiej nie zaznaczaj i zrób jutro to się okaże, jak jutro będzie ciemniejsza to znaczy że jutro pozytyw a jak jaśniejsza to że dziś, a serduszkować nie zaszkodzi:)