Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jak dla mnei to rzaden nie jes + - ale mozliwe ze np pilas cos i zostal rozcienczony ja staram sie przynajemnij na 1-2 h przed nie pic
-
Posikałam się jak was czytam, wariatki jedne
akurat jak sikałam Jacek wrócił z roboty i miałam ubaw chowania wszystkiego na prędce a drugi ubaw, bo cały dzien do mnie mówił "ziolko" a ja nie wiedziałam o co kaman. Okazało się, że w moich ziołach zostawił liścik a ja go GUPIA nie zauważyłam
Ogarne pranie, wezmę prysznic i wracam do Was.
p..s oczywiscie negatyw, ulżyło mi tzn.że nie bedzie wczesnej owci. OBY.
ps.2 mam takie jak Olga.Czarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2013, 18:09
-
Eweloka84 wrote:mi sie wydaje negatywny, kreska powinna być taka jak kontrolna albo mocniejsza , chyba że na fotce tak widac a w realu inaczej;P
-
Eweloka84 wrote:tu w galerii na ovu sa niektóre fajne wyraźne dodatnie, juz oblukałam galerie jak swoje robiłam
-
jak robiłam sama testy to duzo na forach siedziałam i porównywałam swoje z innymi i były mega ciemne kreski testowe u mnie tylko 2 testy pokazały identyczne kreski a tak to cały czas negatywy bo kreska testowa była bladsza niz kontrolna wiec juz nie robie testów bo się tylko nakręcałam
ale u Ciebie coś sie zaczyna skoro juz taka ładna kreseczkaAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:własnie mnie dziwi jedn - bo tu taka kreska pokazala sie dopeior po 5 min a jak robilam a tematym miesiacu to odrazu sie pokzazala gruba wyrazna krecha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2013, 18:18
-
Eweloka84 wrote:no jak juz taka wychodzi więc myślę ze z dnia na dzień bedzie mocniejsza
-
ja chyba te same miałam testy zastanawiałam się na kasetowymi czy bo te paskowe to mnie cos nie lubią ale doszłam do wniosku że się nie bede nakręcać, moze w następnym cyklu się skusze zobacze co mi gieniek powie jak po @ pójde do niego
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja się tak zastanawiam jak to jest z tym ovu bo mam cykle 28 dni i w poprzednim cyklu najpierw ovu wyznaczyło mi owulke 20dc taką grubą krecha az miło popatrzeć ale za krótka faza by była i póżniej nagle mi zmieniło, że owulka była jednak 13dc ... a 28 @ przyszła wg zegarka, nic nie rozumiem
-
Aniu a jak dla mnie to wygląda na pozytyw, ona jest ciemniejsza niż testowa, tylko jest chudsza, dla pewności lepiej nie zaznaczaj i zrób jutro to się okaże, jak jutro będzie ciemniejsza to znaczy że jutro pozytyw a jak jaśniejsza to że dziś, a serduszkować nie zaszkodzi:)