Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarnula87 wrote:A co się stało Asiu??
Aaa może jestem przewrażliwiona, ale mam wrażenie, że jedna z przyjaciółek mocno ton zmieniła, i ogólnie już rzadziej rozmawiamy, odkąd wie o moich staraniach. Kiedyś same snułyśmy takie plany, że razem zaciązymy i będziemy pchać wózki (ale to jeszcze na studiach było, do wina podczas nauki, haha). Jej się tak dziwnie poukladało w życiu, niby ma męża, ale szczęśliwa to ona nie jest. Miała problemy zdrowotne i na pewno u niej nie będzie z ciążą tak hop siup.... w kazdym razie... odczułam jakąs nutkę zazdrości.LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Dobranoc Kochane :****LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześc Kochane, znowu pierwsza?
Daria bakteria na języku? Skąd wiesz? Pisz co tam.
Laski, jak tempki Wasze?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2013, 07:26
Eweloka84 lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Cześc Ewelinka, jak się masz?LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Eweloka84 wrote:a jako tako, a u Ty kochanie?
Piłaś coś? haha jakis dziwny język ostatnio stosujesz
U mnie ok.ZNowu mnie J. liścikami raczydzisiaj znalazłam pod docniczką, a to by oznaczało, że jednak się wygadałam po pijaku haha.
Jutro jadę do roboty, dzwoniliLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnyDzien dobry
Wczoraj sie mega wystraszylam, bo taki nalot na jezyku mam, ale czytalam ze w ciazy chyba dosc spotykane... Dzisiaj troche lepiej ale polece i tak do lekarza zapytac czym plukac
Asia co ci Twoj napisal? Ale z niego slodziak
Ewelinka Ty juz w pracy?? Zaraz obadam tempki wasze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA cykle mialas zawsze regularne?
Podobno ok 2 razy w roku jest u kazdej cykl bezowu.. Wiec nie powinno byc stresu, ale moze tez skubana bedzie pozniej... Albo juz byla?? Mialas takie wrazenie juz? Najwiecej sluzu bol jajnikow mocniejszy?
Jak ogladalam galerie kobiet w ciazy, to niektore w ogole skokow nie mialy, a owulka byla...
A co do pracy, to jakbym miala mozliwosc pewnie tez bym non stop tu zagladala :p i tak to robie czesto a normalnie nie powinnam hihih :p
Ide wziac mleczko i dolacze za 40 min z kawka -
Daria, ale taki nalot to chyba nic poważnego, może to z osłabienia, może oznaka tego, że masz w sobie groszka? Albo groszkową
Stawiam na chłopca
Napisał mi, że dzisiaj też mnie kochaz tym, że wychodząc do pracy zadaje mi zagadkę, odgadnięciem jest miejsce schowanej karteczki
No tak go wzięło od wczoraj... tylko wczoraj nie zakumałam o co chodzi z tymi "ziółkami"
Praca? Mam nadzieje, że jutro bede wiedzieć wiecej na czym stoje i kiedy umowa:)LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnyHeheh super Asia ze Twoj tak wymysla
Lubie jak facet potrafi zaskakiwac, szkoda ze mojemu to nie wychodzi mimo ze czasami cos sie stara :p
Napewno z praca bedzie ok, dobre warunki
Czytalam ze duO kobiet w ciazy ma nalot na jezyku, ale lepiej czyms plukac, cos brac. Mysle, ze to nic powaznego ale wole do lekarza isc, bo nie wiem nawet co stosowac :p
Co do fasolek, to wczesniej czulam fasolinke, a teraz nie wiem moj to by fasola chcial ;p najlepiej takiego duzego jak on :p -
nick nieaktualny