Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarnula87 wrote:A co się stało Asiu??
Aaa może jestem przewrażliwiona, ale mam wrażenie, że jedna z przyjaciółek mocno ton zmieniła, i ogólnie już rzadziej rozmawiamy, odkąd wie o moich staraniach. Kiedyś same snułyśmy takie plany, że razem zaciązymy i będziemy pchać wózki (ale to jeszcze na studiach było, do wina podczas nauki, haha). Jej się tak dziwnie poukladało w życiu, niby ma męża, ale szczęśliwa to ona nie jest. Miała problemy zdrowotne i na pewno u niej nie będzie z ciążą tak hop siup.... w kazdym razie... odczułam jakąs nutkę zazdrości.LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Dobranoc Kochane :****LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześc Kochane, znowu pierwsza?
Daria bakteria na języku? Skąd wiesz? Pisz co tam.
Laski, jak tempki Wasze?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2013, 07:26
Eweloka84 lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Cześc Ewelinka, jak się masz?LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Eweloka84 wrote:a jako tako, a u Ty kochanie?
Piłaś coś? haha jakis dziwny język ostatnio stosujesz
U mnie ok.ZNowu mnie J. liścikami raczy dzisiaj znalazłam pod docniczką, a to by oznaczało, że jednak się wygadałam po pijaku haha.
Jutro jadę do roboty, dzwoniliLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnyDzien dobry
Wczoraj sie mega wystraszylam, bo taki nalot na jezyku mam, ale czytalam ze w ciazy chyba dosc spotykane... Dzisiaj troche lepiej ale polece i tak do lekarza zapytac czym plukac
Asia co ci Twoj napisal? Ale z niego slodziak
Ewelinka Ty juz w pracy?? Zaraz obadam tempki wasze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA cykle mialas zawsze regularne?
Podobno ok 2 razy w roku jest u kazdej cykl bezowu.. Wiec nie powinno byc stresu, ale moze tez skubana bedzie pozniej... Albo juz byla?? Mialas takie wrazenie juz? Najwiecej sluzu bol jajnikow mocniejszy?
Jak ogladalam galerie kobiet w ciazy, to niektore w ogole skokow nie mialy, a owulka byla...
A co do pracy, to jakbym miala mozliwosc pewnie tez bym non stop tu zagladala :p i tak to robie czesto a normalnie nie powinnam hihih :p
Ide wziac mleczko i dolacze za 40 min z kawka -
Daria, ale taki nalot to chyba nic poważnego, może to z osłabienia, może oznaka tego, że masz w sobie groszka? Albo groszkową Stawiam na chłopca
Napisał mi, że dzisiaj też mnie kocha z tym, że wychodząc do pracy zadaje mi zagadkę, odgadnięciem jest miejsce schowanej karteczki No tak go wzięło od wczoraj... tylko wczoraj nie zakumałam o co chodzi z tymi "ziółkami"
Praca? Mam nadzieje, że jutro bede wiedzieć wiecej na czym stoje i kiedy umowa:)LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnyHeheh super Asia ze Twoj tak wymysla
Lubie jak facet potrafi zaskakiwac, szkoda ze mojemu to nie wychodzi mimo ze czasami cos sie stara :p
Napewno z praca bedzie ok, dobre warunki
Czytalam ze duO kobiet w ciazy ma nalot na jezyku, ale lepiej czyms plukac, cos brac. Mysle, ze to nic powaznego ale wole do lekarza isc, bo nie wiem nawet co stosowac :p
Co do fasolek, to wczesniej czulam fasolinke, a teraz nie wiem moj to by fasola chcial ;p najlepiej takiego duzego jak on :p -
nick nieaktualny