Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruda27 wrote:Heheh super Asia ze Twoj tak wymysla
Lubie jak facet potrafi zaskakiwac, szkoda ze mojemu to nie wychodzi mimo ze czasami cos sie stara :p
Napewno z praca bedzie ok, dobre warunki
Czytalam ze duO kobiet w ciazy ma nalot na jezyku, ale lepiej czyms plukac, cos brac. Mysle, ze to nic powaznego ale wole do lekarza isc, bo nie wiem nawet co stosowac :p
Co do fasolek, to wczesniej czulam fasolinke, a teraz nie wiem moj to by fasola chcial ;p najlepiej takiego duzego jak on :p
Mój też leń, kiedyś bardziej był pomysłowy, potem to jakos ucichło... i teraz nagle... dlatego łączę ze sobą te fakty z nocy andrzejkowej
Usta płukaj szałwią, to najlepsze. W aptekach są też dostępne jakieś preparaty na bazie szalwi do płukania ust.
Duże fasole są fajne. Też chce porządnego Grocha ))) dziewczynki mają przeje... w życiuLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
zobaczymy dziś się cos ruszyło troszkę, a sluz to miałam ładny 13-14 i tak wpisałam na wykresie i teraz rano tez ładny ło matko a jajniki to co jakis czas czuje ostatnio miałąm wrazenie ze są tak napęczniałe ze hohoh wczoraj tez boały ehh nic nie rozumiem ale sprawa się wyjasni w przyszłym tyg jak @ przyjdzie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Większość chyba nie jest romantykami... Ja czasem marzę, aby zrobil jakiś nastrój: muzyka świecie... i dopiero seks. Coraz częściej niestety jest to takie... mechaniczne Nie chodzi o staranka, bo zanim doszło do staranek też bywalo w przewadze mechanicznie.LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
wiecie co.. ten program chyba blokuje większość kobiet. Podejrzewam, że to będzie ostatni cykl z ovu... bo nie ma co się stresować, że program wyznaczyl, albo nie wyznaczył. wszystko fajnie, ładnie... ale chyba takie ustrojstwo ma wpływ na zaciążenie,jakkolwiek to brzmi. a zdystansować same wiecie że latwo się mówi.
Pierwsza myśl po przebudzeniu?
zmierzyć tempke, wpisać na ovuEweloka84 lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
tak to jest z tymi facetami i co poradzić, ale pocieszams ię tym, że moj misiek to pierogi potrafi zrobić ahahha bo mi nie wychodzą takie dobre jak jemu no i posprzata kochany
Daria tak jest w dupie z tym programe hahaha zielono ma byc i koniec!!!Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySaramago wrote:wiecie co.. ten program chyba blokuje większość kobiet. Podejrzewam, że to będzie ostatni cykl z ovu... bo nie ma co się stresować, że program wyznaczyl, albo nie wyznaczył. wszystko fajnie, ładnie... ale chyba takie ustrojstwo ma wpływ na zaciążenie,jakkolwiek to brzmi. a zdystansować same wiecie że latwo się mówi.
Pierwsza myśl po przebudzeniu?
zmierzyć tempke, wpisać na ovu
Masz racje! Swieta racja!
Ja w tym cyklu nie mialam abonamentu, ale kurde tak szaro bylo to kupilam na miesiac w drugiej polowie cyklu, tylko zeby ladniej tam wygladalo :p ale juz sie nie sugerowalam, ani punktami ani co pokazuje program bo to bez sensu.. Czlowiek za bardzo sie spina wtedy...Eweloka84, Saramago lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My 4 lata.
Ewelinka, każdy ma jakieś wady i zalety. Mój też wszystko zrobi w domu, psem sie zajmie, zakupy zrobi, nie gotuje, bo to moja działka, ale reszte to zrobi. Nie jest natomiast typem majsterkowicza i takie typowe męskie sprawy to musi dojrzeć i nabrac mocy prawnej aby np. prób przykręcić....LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnyHehe to dobrych macie mezow
Moj tez posprzata, nie czesto ale jak sie wezmie to dokladnie, zawsze jak razem planujemy sprzatanie np w sobote, to dochodzi do sprzeczki :p wiec wiecej sprzatac razem nie bedziemy :p
Ugotowac to czasami cos zrobi, ale cos co latwe, pierogow w zyciu by nie zrobil.. On bardziej leniwy jest, czasami potrafi siedziec glodny ale jedzenia se nie zrobi :p
Co do prac do owych to porobi cos, umie ale nie czesto robi. Mowi, ze jak bedizemy na swoim to bedzie sie bardziej prkladal bo tu na wynajmowanym to mu sie nie chce,, takze zobaczymy :p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
właśnie byłam u niej sprawdzić, a tu ciszaLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają