Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Liath - trzymamy tu kciuki
Tymbark prawde ci powie hehe
Aaa..a jeszcze wczesniej jak wracalismy to dokarmilismy psiaczka- nasz codzienny rytuał - moze sie przekona i do nas zawita- bo Michał jak go widzi takiego lezacego to ma ochote go wziasc do domu - a ten urwis nie chce -boi sie ludzi a tu cora zimniej .. ;/ ludzie to nie maja serca tak wyrzucac zwiierzatka
choc ma obroze moze komus zginal ..Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
ja jestem - tylko tworze wydarzenie na FB
Bo moze komus zginal ten psiak a jak nie to pozniej zadzwonie do interwencji psiej bo jak widze ze tak zimno a ta psina lezy to mnie cos bierze ;/Eweloka84, Saramago, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Cześć Zgubo jak tam?LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Uuhhhh skonczylam
Za wami nadazyc to masakra
Mowie co nastepuje: mam troche zagwozdke znowu....
2 razy mierzylam temp... Pierwsza wpisalam i iest taka jak wczoraj... A jak od razu zmierzylam drugi raz byla nizsza troszeczke... Myslicie ze dobrze ze wpisalam pierwsza (wyzsza)????
A co do chlopakow naszych.... Historia moja i T jest mega filmowa tak mi sie wydaje hahahahaa.
Jtesm ze soba rok i 5 mies zareczeni od 5.
Znamy się chyba z 9 lat... Kiedys bylismy najlepszymi przyjaciolmi.... Potem sie okazalo ze T cos do mnie czuje.... Ale ja wybralam kogos innego. Potem bylam z tym gosciem w 3 letnim ponad zwiazku. Rozpadlo sie.
Potem bylam z duuuzo starszym facetem dwa lata. Tez sie rozlecialo.... I po tym wszystkim. Jak moj T mieszkal juz za granica znow spiknelismy sie na necie.... Przyjazn odzyla.... Kilka razy przylecial do Pl i bardzo szyqbko stwierdzilismy ze za duzo czasu juz zmarnowalismy a nie mozemy zyc bez siebieAnia_84, Saramago, Ruda27, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
A w dupe chcesz?LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają