Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
a to norma czasami trzeba się posprzeczac rozładowac atmosfere u nas jest tak ze ja się wiecej nagadami i na wkurzam a Dawid milczy co mnie jeszcze bardziej denerwuje haha ale zawsze mi mowi ze mi meliske kupi bo ja za nerwowa a jak w ciązy bede to mam zakaz denerwoania się bo pózniej fasolka bedzie taka jak mamusia i wtedy on juz zwariuje hahaha
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
zwłaszcza gdyby się urodziła laska, hahah. ześwirujeLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Co z Pauliną, niech ją ktoś obudziLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
No ta to wie jak nam zbudować napięcie
Ruda27, Eweloka84 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnyPaula cźekamy!!!
Niedobra jedna :p
Mysle co tu zjesc za ok 1.5 h wychodze, lekarka do 11 jest, ale zauwazylam ze lepiej na końiec jest mniej dziadkow czeka :p lam pozniej ciasteczka zrobic, ale sie raczej nie wyrobie bo nim do sklepu, apteki to zejdzie i do pracy bedzie pora -
zjedz owsiankęLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Dzien dobry dziewczyny
A ja nawet wczoraj mojego nie musialam jakos namawiac
Zdziwiłam sie tak jakby wyczuł bo jak normalnie siedzi przed kompem a wczoraj najpierw zabral zonke na zakupy - i mowi - a moze chcesz jednak kupic te testy owu ( ps o tych nie wiedzial ) tak zeby miec czyste sumienie - no to ja mu mowie- ze nie -fakt wczoraj sie skonczyly - i ze jesli cos ma byc to bedzie = ale ostro sie bilam z myslami zeby jednak upic i dzs sprawdzic czy pozytywny sie powtorzy no to ten zrezygnowal - po chwili ...ale co juz nie ma szans ??? no to mu mowie ze nie to ze nie ma ale szanse sa nikłe - a ten tylko kacik ust do gory kupil winko - i mowi- skoro jakies minimalne sa to dzis mam lpan - i na tym ucial
wypilismy winko, i szczerze mowiac ja poszlam sie polozyc bo serio nic mi sie nie chcialo a ten przychodzi łobuz przytulil mnie i mowi wiesz co moja ruda zlosnico - kocham cie a ja co zrobilam rozyczalam sie no i tak od slowa do slowa od miziu miziu skonczylo sie na probie nowego wyrka
ps - wczoraj ostro mowil - nie ni e bede rano rozpalal bo nie chce mis ie wczesnie wstawiac - wczoraj prosilam zeby wyminil kuwete na wieczor- nie zrobil nic - dzis wstaje a raczej zostalam obudzona sniadankiem w domu napalone ... kuweta wymieniona- gary pomyte - no szok .. az mi sie milo zrobilo na poczatek dnia
A teraz pije sobie kawusieRuda27, Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny