Paula - co do tempki - to dobrze ze wpisalas ta pierwsza- co do tesciku - to dopieor 11 dpo:) wiec moze jednak jeszcze cos sie wyklaruje

Bedzie dobrze
Co d przyjazni miedzy facetem a kobieta- u mnie bylo podobnie - tyle ze na odwrot to ja pierwsza cos poczulam - on mial 3 dziewczyny w tym czasie a ja bylam ta ktora zawsze go sluchala jak cos zle szlo

jednak u mnie zakonczylo sie inaczej

Jak poznałam Michala - to moj przyjaciel nagle sie obudzil - i wywalał mi odzien z tekstem- zyli juz nie mam szans - głupi byłem .. a ze ja nareszcie doznałam co to tak naprawde znaczy kochac - i jak to jest gdy druga stona to odzwierciedla to stwierdzilam - tak byles głupi - moglismy byc razem ale widac nie ta miało byc
tak naparwde to w tej histori jest cos dziwnego .. poznalismy sie przez neta okazalo sie ze studiujemy na tej samej uczelni i mijamy sie codziennie- a ja za kazdym razem kiedy przechdozil obok i mowilismy juz sobie czesc- to wiedzialam ze ta znajomosc bedzie czyms wiecej - i tak sie stalo - teraz moj przyjaciel jest narzeczonym siostry mojego Michala

w pazdzierniku biora slub

i to ja ich zapoznalam

I tak sie teraz smiejemy ze wszystko zostanie w rodzinie
Bezplemnikowcy też mają dzieci

35odc.
1 podejście (31.12.15) - cb
2 Podejście (24.05.16)

13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94

Novum Wawa