Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula - co do tempki - to dobrze ze wpisalas ta pierwsza- co do tesciku - to dopieor 11 dpo:) wiec moze jednak jeszcze cos sie wyklaruje
Bedzie dobrze
Co d przyjazni miedzy facetem a kobieta- u mnie bylo podobnie - tyle ze na odwrot to ja pierwsza cos poczulam - on mial 3 dziewczyny w tym czasie a ja bylam ta ktora zawsze go sluchala jak cos zle szlo
jednak u mnie zakonczylo sie inaczej
Jak poznałam Michala - to moj przyjaciel nagle sie obudzil - i wywalał mi odzien z tekstem- zyli juz nie mam szans - głupi byłem .. a ze ja nareszcie doznałam co to tak naprawde znaczy kochac - i jak to jest gdy druga stona to odzwierciedla to stwierdzilam - tak byles głupi - moglismy byc razem ale widac nie ta miało byc
tak naparwde to w tej histori jest cos dziwnego .. poznalismy sie przez neta okazalo sie ze studiujemy na tej samej uczelni i mijamy sie codziennie- a ja za kazdym razem kiedy przechdozil obok i mowilismy juz sobie czesc- to wiedzialam ze ta znajomosc bedzie czyms wiecej - i tak sie stalo - teraz moj przyjaciel jest narzeczonym siostry mojego Michala w pazdzierniku biora slub i to ja ich zapoznalam
I tak sie teraz smiejemy ze wszystko zostanie w rodzinieEweloka84, Paula55, Czarnula87, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
kada24 wrote:http://zapodaj.net/b0ab34a9d5b32.jpg.html
http://zapodaj.net/4627988ceaa04.jpg.html -
Paula55 wrote:Ejjj... No wlasnie... Ciekawe w jakich godz Asiek bedzie teraz pracowac... Zostawi nas, porzuci.
Ahhhh co to moje zycie teraz bedzie warte
Chyba mi cos wali
Hahaa, zostawie, owszem, ale będę zaglądać. Wstrzymajmy się jednak jeszcze, bo umowy nie podpisałam, póki co wszystko jest na buzie. A jak mawia moja mama "na buzie to jest krem"/
Oj gdyby tylko wiedziała, co może jeszcze być.... haha, spaliła by się ze wstydu za mnie
Z tego co wiem praca jest od 9 do 17. Ale godzine z hakiem będę dojeżdzać.
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny