Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny ale się zdenerwowałam i aż popłakałam dzisiaj dopiero się dowiedziałam, bo wczoraj mi nic nie chcieli powiedziec, że w sobotę pobili mojego brata. Ma złamany nos i rozcięte czoło, 5 szwów
Z kolegami wracali z dyskoteki, braciak szedł przed nimi a do reszty jacyś kolesie się zaczęli rzucać nie wiadomo o co i braciak zawrócił zobaczyć co się dzieje. jakiś debil go z cięzkiego buta kopną chyba ze 3 razy, braciak nawet pewny nie jest bo go zamroczyło.... -
nick nieaktualnyNa szczęscie nie,poszli od razu na pogotowie z nim, tam go pozszywali, zrobili tomografię i ok jest, tylko złamania nosa z przemieszczeniem/przesunięciem jakoś tak. Ale wysłał mi fotkę, to to tragicznie nie wygląda, nawet nie ma skrzywienia czy coś.
Mi to słów brak, tym bardziej, że braciak nie jest jakiś porywczy do takich rzeczy.. -
ehhh widzisz człowiek idzie spokojnie a zawsze się znajdzie jakis tempy figo fago ... głupota ludzka nie zna granic ale nie na darmo mówią ze głupich nie sieja.. sami sie rodza..
najważniejsze, że nic poważniejszego mu się nie stało -
Olga, strasznie mi przykro. Dobrze, że tylko na złamaniu nosa się skonczyło.
Coraz gorzej, coraz gorzej. I jak tu dzieci rodzic, strach się baćLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja a co mi tam...
Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Poszły spać wszystkie? no to ja zapodam sobie serialosLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Ech.... jeszcze nie zaciążyłam a grono znajomych już się weryfikuje. Jakie to przykreLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny