Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
CZeść Słonka wracam do Was po weekendzie bez prądu normalnie masakra w domu 17 stopni bo piec mamy zasilany prądem więc musieliśmy do rodziców pojechać żeby Maluda nie była chora. Zerwało nam linie energetyczną a w taką pogodę jaką mieliśmy nie byli w stanie naprawić usterki ale juz jestem i lecę uzupełnić wykres i czytanie tego co żeście nadrukowały
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Kawka juz jest - musze sie napic bo cala noc nie spalam- o moze pol godziny .. masakra jakas to chyba przez ten wiatr ... ;/ tylko odliczalam minuty i godzinki zeby wstac bo tak sama to nie lubie sie krzatacDorotucha lubi tę wiadomość
-
No powiedzmy że przeleciałam z grubsza ovu zaznaczyło mi owulke przerywaną linią na 14dc tak ale owulki w tym cyklu nie będzie co za głupi program nie wiem co myśleć na podstawie tego wykresu tzn co może być u mnie nie tak.
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Dorotuhna z moze byla jednak owu ?? bo tempka faktycznie na ywzszym pułapie -
Aniulka - trzymamy kciuki moze jednak to fasoleczka
Ewelka widze ze twoja tempka lubi moja- bo mamy znowu prawie identykoEweloka84 lubi tę wiadomość
-
spoko luzik jeszcze mamy troche czasu do zieonosci wiec nie ma co zalamywac raczek
jak ja nie lubie poniedzialkow ;/
Jedyny plus to to ze od 21 mialam spokoj z jelitami.. no doslownie wczesniej jakby mi ktos wode przelewal z jednaj na druga stroneWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2013, 09:08
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
No tak ale 10 dc były dwa pęcherzyki po 16mm, 12dc jeden 22mm a potem 14dc zmniejszył się na 14,59mm. No ale zastanawia mnie jeszcze jedno bo jak byłam pierwszy raz to były dwa pęcherzyki dominujące podobnej wielkości a 14 dc tylko ten 14,59. a drugi co zniknął? A powiedzcie mi czy mogło się okazać że pęcherzyk pękł a nie było jeszcze ciałka żółtego i płynu w zatoce?
-
hmmm nie wiem po jakim czasie widac cialko zólte
trzeba byc dobrej mysli a noz widelec bedziesz miala surprise -
Szyjka na to nie wskazuje ;)zobaczymy kolejny monitoring jeżeli nic się nie przestawi to 30 grudnia idę znów do gina podglądać jajca . Jak to dobrze że chociaż ten monitoring jest za free.
Ania_84 lubi tę wiadomość