Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Łojjj znowu mnie przeszorowalo - kurde nic takiego chyba nie jadlam ;/
mam nadzieje ze to tylko chwilowe ..i ze noc bede miala spokojna ;/
Na szczescie nie mamboli brzucha ani z tej drugiej strony ..ale to dziwne bo rzadko takowa mam ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2013, 17:19
-
własnie nie duzo zjadlam jedna kawe wypilam, rogalika 7 days, nooo troche ciasta -bo w szkole z wczorajszej imprezy zostalo - i pozniej napilam sie kawy i zaczelo sie - ale po 5 min przeciez nie bylo by po kawie - teraz zjadlam krokieta i slatke i to samo .. napije sie coli moze mi przeczysci flaczki
-
bO moj to juz sie mnie [yta a moze w ciazy jestes bo ty nigdy nie masz biegunki i musialam mu tłumaczyc ze to za wczesnie heheh
-
Ojjj Ania biedna
Powiem ci ze mnie wczoraj na wymioty zebralo a ze nie mialam czym bo to z rana to.... Oszczedze wam szczegolow
A dzis powiem ci ze jak robilam teraz szarlotke to tez mnie zemdlilo ale skonczylo sie na tym... I jeszcze w glowie mi sie zakrecilo gdyby nie to ze mam okres to byla bym pewna ze w ciazy jestem hahaha
A teraz moj T skonczy mecza w fife i idziemy robic szkockie sniadanie na kolacje czyli tutejsze bulki z bekonem smazonym i sadzonym jajkiem chyba jedyna potrawa ze szkockiej kuchni nadajaca se dla mnie do jedzenia
A do u was laseczki???
-
Eweloka84 wrote:Paula tez czytałam o tym żelu i jak będzie dupa w tym cyklu to chyba się skusze w następnym
Moj T zalozyl mi konto na ebayu to napewno teraz bede robic zakuoy hahahah. A pierwszym bedzie chyba ten oto zel bo laski na innym temacie forum dhwalily go sobie nie jest jakis mega drogi bo 8£ za 30 ml a na allegro ok 60-70 zl
W tym cyklu chwytam sie chyba juz wszystkiego... Zaraz tez poszukam dziurawca... Tylko nie wiem czy gdzies tu kupie
-
ja juz nic nie chce jesc hehe - ale wiecie co chyba ta cola pomogla troche bo poki co od 2h cisza tylko mi bulgocze w brzuchu jakbym byla głodna albo jakby mi sie woda przelewala tfu tfu zeby nie zachwalac
ale wiecie na co mam ochote- na salatke jarzynowa <mniam> -
Hej laski, mam lenia a raczej rozleniwienia ze mnie to dzisiaj nici. Jutro mam badanie oczuLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają