Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej, buziaczki i uciekam, chłop mnie za zakupy bierze. Bede potem
Czarnula87 lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Hej dziewczyny, a ja rosołek już ugotowałam i zjadłam i zażyczyłam sobie na drugie racuchy z jabłkami, taką mam ochotę, więc niech mąż robi:)
Miał robić mięsko jakieś, ale tak mi mięso ostatnio nie podchodzi,że nie dam radyEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Jestem ponownie moje piekne
Zakupy udane powiem wam najlepsze takie nie planowane mialam jechac tylko po termofor i buty a kupilam troche cos innego
Butow nie kupilam bo te co mi sie podobaly oczywiscie tylko mojego nr nie bylo wiec sie obrazilam i kupie w pl za dwa tyg termofor kupiony i zaraz idzie w ruch bo cos mnie brzuch pobolewa znow.
Kupilam jeszcze koszule jeansowa, sweterek taka narzutke ( taki bez guzikow) t shirt za 1£ haha promka byla zaluje ze dwoch roznych nie wzielam nowe poduchy do sypialni, koszule czarna, naszyjnik i lakier do paznokci
A mojemu kupilam czapke na zime, bo jak chcialam mu kupic cos ladnego to nic mu sie nie podobalo łachy bez
A zaraz uciekam obic pierwsza szarlotke w moim zyciu
-
no dokładnie wiec sie nie nakręcam ja ostatnio 2 dni jeździłam z a butami na zime i w końcu kupiłam ponad 30 km od mojej mieściny i ostatnie wziełm akurat ostatni nr był mrr oczywiscie dzieki mojemu D. bo on szukła gdzie są dostępne no i makusia zaliczyłam bo tak mi sie chcialo wiesmaka hahaha
-
Hehe to widze ze my spelnilysmy nasze zachcianki
Ja juz buty w pl kupie.. Wytrzymam te dwa tyg
Tak mnie grzeje ten termofor ze ruszyc dupska mi sie nie chce z kanapy
Wogole to sie zastanawiam czy nie kupic tego zelu conceive plus.... Czytam o nim i dziewczyny chwala.... A po tym wiesiolku jaka susza byla taka jest
-
Łooodziewczyny a ja dzis w szkole mialam przygode a raczej rewolucje - napilam sie dwa łyki kawy po czym siedze mowie cos mi nie tak - jak mnie przeszorowalo i brzuch jak mnie dolem rozbolal jakna @ ze myslalam ze to ta franca szybciej przyszla masakra jakas blee..
A FB wstawilam dziela moich uczniów choinka jest boska -
Ja salatek nie znosze ale takich wyrazila bym sie.... Nie konkretnych... Czyli duzo salaty a malo tresci
Lubie takie warzywne z majonezem i tym podobne innych nie jadam
Aniu to zaraz lookne na fb
Ja i tak sie dzwie ze przy moim sposobie odzywiania sie wchodze jeszcze w rozmiar xs hahaha