Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Wieczorem temperatura jest wyższa niż rano, jak jesteś zmęczona to np masz podwyższoną, także mierzenie w tej chwili jest niemiarodajne, spróbuj rano
Dzięki za stronkę Asia, jutro będę szukać w necie:)
Dobranoc OlgaUnlike lubi tę wiadomość
-
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa Myszki moje, wczoraj mi wywaliło laptopa i nie mogłam go odpalić. Chyba się przegrzał z tych jedzonkowych emocji Tak więc przepraszam za zniknięcie.
Ale już jestem z Wami i z kawusią, po spacerku prawie godzinnym taki mrozik to lepsza pobudka niż kawa.
Mój przyszedl o 4 rano, powiedział tylko: nigdy więcej. Zaczęłam sie śmiać i powiedziałam: i oto mi chodziło.
ZMierzyłam wtedy jak mnie obudził tempkę, miałam 36,3 ale zasnelam i obudzilam sie po 6. mialam 36,5 - to tą wpisałam, dobrze?
Mam taki śluz, że masakra U mnie raczej to nie w tym będzie problem heheLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Hej u mnie dziś miała przyjść ta wredna @ i mierze rano temp i modlę się żeby tylko temp nie spadła a tu 37,3 wow tak wysoko więc fajnie .... Szyjka wysoko i miękka więc cud będzie trwał 18 grudnia mam wizytę u gin zobaczmy czy kartę już założy
Ania_84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
kada24 wrote:Hej u mnie dziś miała przyjść ta wredna @ i mierze rano temp i modlę się żeby tylko temp nie spadła a tu 37,3 wow tak wysoko więc fajnie .... Szyjka wysoko i miękka więc cud będzie trwał 18 grudnia mam wizytę u gin zobaczmy czy kartę już założy
Będzie dobrze, wszystkie trzymamy kciuki za Kadowego bąbelka
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Dokładnie bedzie dobrze
Co do tempki to podobno ze jest tak ze jesli mierzys z np pol godziny wczesniej niz zwykle to dodajesz o kazde pol godziny 0,05 stopnie wiec mysle ze oki bo jelsi mierzysz stale o 6 a wtedy o 4 zmierzylacs to jest 4*0,05 = 0,2 czyli by sie zgadzalo ze 36,3+0,2 = 36,5 wiec mysle ze spokojnie mozesz ta tempke wpisac- na wszelki wypadek mozesz jej dac ignoraSaramago lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Dokładnie bedzie dobrze
Co do tempki to podobno ze jest tak ze jesli mierzys z np pol godziny wczesniej niz zwykle to dodajesz o kazde pol godziny 0,05 stopnie wiec mysle ze oki bo jelsi mierzysz stale o 6 a wtedy o 4 zmierzylacs to jest 4*0,05 = 0,2 czyli by sie zgadzalo ze 36,3+0,2 = 36,5 wiec mysle ze spokojnie mozesz ta tempke wpisac- na wszelki wypadek mozesz jej dac ignora
Hahaha Aniu, prawdziwy z Ciebie informatyk Dziekuje :* i dzień dobry jak noc?Ania_84 lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
A nawet nawet - wczoraj gdzies przed 23 poszlam spac ale budzilam sie strasznie dopeiro gdzies kolo3-4 usnlam i obudzil mnie budzik - moj małzyk zapomnial wylaczyc o 6 rano na szczescie na chwiel mnie to wybilo i usnelam kolo 7 juz na dobre sie obudzilam ale jeszcze godzine lezalam teraz pije kawusie
A pozniej na zajecia - a tak mi sie nie che ze nie wiem no ale tylko 2h tyle ze mam duz jeszcze roboty przy lekarzach - ale malzus po pracy powiedzial ze przyjedzie po zonke do szkoly wiec bede szybciej w domkku -
No to zapowiada się intensywna niedziela u Ciebie. Mój śpi na całego a ja ide robić śniadanie.. mistrzów Będę potem buziaki
Ania_84 lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Jestem dzien dobryyyyy
Asia to jest juz 4:1 dla fioletowych bylo nas zabrac na zakupy to od razu bysmy ci doradzily
Ja spalam suuper. W nowej poscieli bosko mi sie spalo. Pierwszy raz zamowilam pisciel poiester/ bawelna w stosunku 50:50 i powiem wam ze sto procent lepsza niz bawelniana ktora ostatnio kupilam. Jest mieciutka, od razu cieplutka
Ale o 3 obudzil mnie znow bol brzucha i trzeba bylo isc po tabsa teraz juz ok pije kawke i zaraz ide sie ogarnac i jedziemy na zakupkiAnia_84 lubi tę wiadomość