Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
To co jemy?
u mnie się skończy chyba na jogurcie. Jak jem na noc ciężkie rzeczy to mi sie potem śnią jakieś głupotyLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Paula_29 wrote:Dlaczego ja muszę lubić to wszystko i pizzę też
Fastfoodów nie da się nie lubić. Ja ostatnio byłam na Lea, na mega burgerze, tam sobie pozwalam czasami, ale widzę co dają i jakie jest mięcho. PolecamUnlike lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:Fastfoodów nie da się nie lubić. Ja ostatnio byłam na Lea, na mega burgerze, tam sobie pozwalam czasami, ale widzę co dają i jakie jest mięcho. Polecam
Tak są różne kombinację burgerów, pyszne a wielkie że jedna osoba sama nie zje, przynajmniej dziewczyna nie -
Paula_29 wrote:A byłaś na rynku w MoaBurger?
Tak są różne kombinację burgerów, pyszne a wielkie że jedna osoba sama nie zje, przynajmniej dziewczyna nie
Tak, ale jakoś mi nie podpasowały. Kiedyś chodzilam do metropolitana ale już nie ma. I próbowałam też w Burgertata z wozu, ale... jednak u szwagra mnie zmiażdżył smak. Jadłam z pestoLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Paula, a jaką masz ulubioną pizzerie?LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Ania_84 wrote:oki lece lulu dobranoc
dobranoc Aniu :*LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Niedaleko mnie jest pizzeria planet taka niewielka, głównie dowożą pizzę, ale bardzo mi smakuje, szczególnie góralska z oscypkiem no i lubię pizza hut
A tak na rynku to pizzerii nie znam, prędzej restauracje, no chyba że 3 papryczki są ok -
Paula_29 wrote:Niedaleko mnie jest pizzeria planet taka niewielka, głównie dowożą pizzę, ale bardzo mi smakuje, szczególnie góralska z oscypkiem no i lubię pizza hut
A tak na rynku to pizzerii nie znam, prędzej restauracje, no chyba że 3 papryczki są ok
Ja też preferuje osiedlową. Póki co number one: Peppe pizza. ale wybieram się od jakiegoś czasu na ul konopnicką, bo ponoć tam jest jakaś super pizza i chce się przekonać.
Pizza hut lubięLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Jestem...bosz.... Teraz za pikantnego z mc to bym chyba cnote oddala (jak bym ja miala haha)...
A tak powaznie.... My z T jestesmy dziecmi fast foodow jutro jedziemy na zakupy do galerii to. Ie odpuszcze wizyty w macu
Na naszej ulicy mamy turecki bebeb... Ale nie taki w chlebku z podroba miesa i salatka ze sloika.... Tylko taki prawdziwy... Z tymi ich przyprawami i salatka robiona na swiezo... Wieczorem od pon do niedzieli sa tu kolejki wiec zeby sobie cos zamowic to trzeba postac ale warto... I zawsze cos w gratisie dostaniemy w sensie jakies dodatkowe jedzonko.
Pizze tez moge jest dzien w dzien i mi sie nie znudzi. W zasadzie mogla bym nie gotowac haha.Paula_29, Saramago, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
ja właśnie ostatnio widziałam jak jechałam ulicą Focha, że jakąś nową pizzerię otworzyli, nie słyszałam nic o niej ale fajnie wygląda z zewnątrz, taka przeszklona i wyglądała na fajny klimat, muszę tam męża zaciągnąć, dobrze, że mi się przypomniało
O matko teraz to ja naprawdę strasznie głodna jestem
Słyszałam też aczkolwiek nie byłam, że w Mama Mia mają dobrą pizzę na karmelickiej -
Teraz to i ja mega zgłodniałam
Paula_29 lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Ale fajny temat znalazłyście :D:D ja też lubię wszelkie fast foody a pizzę uwielbiam. Jednak najbardziej ze wszystkiego kocham makarony na wszelkie sposoby
No racja, jak mogłam zapomnieć o makaronach. Prima!
Hm... w sumie to ja wszystko kocham jeść. kocham jedzenie.
Tylko kminku nie mogę. Puchnę i mogę zejść po nim...LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają