Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
A Mnie teraz brakuje mojej ukochanej kawy, nie wiem co się stało ale mnie od kawy odrzuca, nawet od Inki, jak ostatnio piłam to prawie jej nie zwróciłam, a ja tak lubię smak kawy
I wiecie co też dziwne - Cola mi nie smakuje, nie myślałam, że kiedykolwiek w życiu to powiem -
Ja muszę uważać, zawsze pytam czy w chlebie jest kminek. Kminek zabijaLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnyA ja lubię takie suchary wojskowe z kminkiem, mniam :D
A dzisiaj jadłam super fajny makaron z szynką, serem pleśniowym i brokułami w sosie smietanowym Aż się zasliniłam teraz jak sobie przypomniałam. Wrzucę wam jutro przepis na fbSaramago lubi tę wiadomość
-
Paula_29 wrote:A Mnie teraz brakuje mojej ukochanej kawy, nie wiem co się stało ale mnie od kawy odrzuca, nawet od Inki, jak ostatnio piłam to prawie jej nie zwróciłam, a ja tak lubię smak kawy
I wiecie co też dziwne - Cola mi nie smakuje, nie myślałam, że kiedykolwiek w życiu to powiem
i bardzo dobrze z tą colą - cola to samo zło. kolorowe napoje to zlo :)Pij soczki. Ja lada moment zaczynam sezon na sokowirówkęLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnyPaula_29 wrote:A Mnie teraz brakuje mojej ukochanej kawy, nie wiem co się stało ale mnie od kawy odrzuca, nawet od Inki, jak ostatnio piłam to prawie jej nie zwróciłam, a ja tak lubię smak kawy
I wiecie co też dziwne - Cola mi nie smakuje, nie myślałam, że kiedykolwiek w życiu to powiem
Paula ja w ciązy nie mogłam przez całe 9 miesięcy zapachu kawy i cebuli, mulilo mnie od razu -
No tak sie najczesciej objawia ciaza wczesna... Moja przyjaciolka nie podejrzewala nawet ze moze byc w ciazy dopoki jej od kawy nie odzucilo... Dopiero po tym sie skapla ze jej sie okres spoznia
A co do coli... Kiedys pilam bardzo duzo. A od kad stwierdzilismy ze staramy sie o dziecko jakos moze dla mnie nie istniec... Pije za to same soki
-
Saramago wrote:Fastfoodów nie da się nie lubić. Ja ostatnio byłam na Lea, na mega burgerze, tam sobie pozwalam czasami, ale widzę co dają i jakie jest mięcho. Polecam
Pewnie minęłyśmy sie tam z tysiąc razy, mieszkam niedaleko i nie raz tam zaglądamSaramago lubi tę wiadomość
-
Unlike wrote:Pewnie minęłyśmy sie tam z tysiąc razy, mieszkam niedaleko i nie raz tam zaglądam
Mój chłop tam częściej bywa, ja byłam kilka razy, co na moje nie-jadanie fastfoodów uważam za mega hiper częstotliwość. Muszę tam kiedyś spróbować kebaba, ponoć też dobreLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Wiem, wiem, także tyle szczęścia że moje dziecko przynajmniej częściowo wie co zdrowe, bo co do fast foodów to jeszcze nie wie:) hehe
A soczki właśnie pije i to dużo, a nigdy jakoś za sokami nie przepadałam
Planuje właśnie kupić sokowirówkę, bo wyciskarkę do cytrusów mam ,ale chciałabym sobie takie soczki jabłkowe, marchewkowe robić
Możecie polecić jakąś sokowirówkę w rozsądnej cenie? -
nick nieaktualny
-
Paula_29 wrote:Wiem, wiem, także tyle szczęścia że moje dziecko przynajmniej częściowo wie co zdrowe, bo co do fast foodów to jeszcze nie wie:) hehe
A soczki właśnie pije i to dużo, a nigdy jakoś za sokami nie przepadałam
Planuje właśnie kupić sokowirówkę, bo wyciskarkę do cytrusów mam ,ale chciałabym sobie takie soczki jabłkowe, marchewkowe robić
Możecie polecić jakąś sokowirówkę w rozsądnej cenie?
Paula, teraz wybór jest mega duży, na internecie kupisz taniej:
http://rtvagd.wp.pl/kat,1036635,title,Top-10-sokowirowek-do-350-zlotych,wid,15475616,wiadomosc.html?ticaid=111cd0
ja dorzucam buraka i pomarancze pychaLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Ja mam mulinexa i jest ok. Sok robić, robiLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny