Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula55 wrote:Dziewczyny zalamalam sie!!!!
Moje TSH to 7,02. Gdzie norma wynosi cos kolo 4
Teraz juz wiem co jest przyczyna nie udanych prob. I co teraz?????
Nie dam rady sie raczej leczyc poki co bo u nas ciezko. A do pl w maju dopiero przylece.
Masakra. Ten cykl juz wiem ze idzie na straty
Ojej... Tulę mocno. Nie możesz się zalamywać. A czemu nie możesz się leczyć nie w PL? Podejrzewam, że finanse?LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Paula55 wrote:No wlasnie. Powiedzcie mi co powinnam dalej?
Do gina endo??? Pewnie dal by mi jakies leki co?
Mi podano letrox i spadło w ciagu 3 miesiecy do 1,84 -
Dzieki dziewczyny ale jestem zalamana
W polsce nic juz wiecej nie zdzialam.... Wylatujemy w pon z samego rana a u mnie w miescie nie robia juz nic wiecej na miejscu. Wszystko wysylaja i wyniki sa dopiero po 2 dniach roboczych
W uk obawiam sie ze to zbagatelizuja. Poza tym to juz powazna kwestia i bede potrzebowala tlumacza bo z tym sobie nie poradze na moim poziomie jezykowym...
Szczeze? Nie pomyslala bym ze moge miec takie problemy bo cykle mialam jak w zegarku praktycznie.wszystkie 29-31 dni. Nic dluzej ani krocej... Zadnych innych objawow.... Wszystko wskazywalo na owulki...
Masakryczny koniec roku...
-
nick nieaktualnyKurcze Paula a nie uda Ci sie isc do jkoegos gina jutro prywatnie? Do endo moze byc ciezko, ale do kogos zeby Ci recepte przepisal na leki na tarczyce.. To teraz najwazniejsze.. Moglas tez badania zrobic i moze mama by Ci odebrala w pon i chocias wyniki podala.. Moze jutro gdzies Ci sie uda je zrobic? Te ft3 i ft4?
Nie zalamuj sie slonce, zbijesz to.. Wiem ze jest Ci ciezko, sle musisz wierzyc ze sie uda.. Trzymaj sie kochana :*Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Jesli masz gdzies mozliwosc np w Labolatorium - u nas np jest czynne 24/dobe i wynik mozesz miec wtdy na drugi dzien
poszperaj po internecie moze ebdzie jakis jutro prywaciaz
Główka do góry wazne ze sie dowiedzialas - bo pozniej w ciazy bylo by niekonecznie dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2013, 21:18
-
Nie wiem laseczki. Zaczynam szperac po necie. Bede szukac kogos w krk ale powiem wam ze mam pecha bo w okresie miedzy swietam a nowym rokiem multum lekarzy ma urlopy.
Ehh poryczalam sie i tyle.
Wiedzialam ze tak bedzie. Jak byla bym w pl juz dawno miala bym badania porobione i juz wdrozone leczenie. A tak jestesmy te 5 mies w dupie!!!!
Cos mnie tknelo zeby te badania jednak zrobic....
Bede szukac teraz kogos na juz w krakowie.... Bo w moim zadupiu nie ma szansAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Trzymam kciuki zeby sie jakos udalo bedzie dobrze
ja ide sie polozyc bo te prochy dzialaja na mnie sennie ;/ -
Paula55 wrote:Kurcze Aniek mi tu potrzebny. Ona moze by wiefziala gdzie w kraku robia badania prywatnie i szybko....
Dzieki laseczki za pocieszenie. Napewno sie przyda -
Witajcie po Świętach. My całe poza domem spędziliśmy i nie było kiedy tu zajrzeć. Ale myślałam o Was co jakiś czas U mnie z nowym cyklem zaczęły się jazdy z tempką bo nigdy nie miałam niższych niż 36,4 a tu 36,25. Nie wiem co znowu się nakręciło że tak nisko siedzi. Pocieszenie że przed sylwkiem idę na monitoring do ginki i atakuję ją o skierowania na badania.
Paula trzymam kciuki żebyś rozwiązała prędko problem z TSH.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2013, 22:37
-
Ania jestes moim Aniolem!!!!! Ja ucieklam bo tyle czasu szukalam a tobie aparatko zajelo to polowe mniej czasu!
Chyba cie ozloce. Jutro jade do kraka i kluje sie na potege.
Dalas mi swiatelko nadziei
P.s. Moj T sprawdza cene badan w uk... Padlam na ryj... Jeden hormon to koszt £80 czyli uwaga.....bagatela 400 zl....
Zbadac przynajmniej cztery to mam koszt pol rocznego leczenia prywatnie w pl.... Czaicie to?!
Na panstwowe marne szanse...
-
No tak jest niestety... Dlatego jestem zalamana...
Nie dosc ze bariera jezykowa (moj ang az tak nie jest zaawansowany) to tam maja podejscie jakie maja. Do ciazy, do staran...maja na tyle malolatow w ciazy ze innymi sie nie martwia...
A w polsce mogla bym w tej cenie spokojnie sie leczyc prywatnie...
Ehhh. Musimy z moim T powaznie przemyslec co dalej...
A tak wspaniale sie mial zaczac nowy rok. Dostalismy taka super wiadomosc. Babcia chce nam podarowac dzialke pod budowe domu, wiec mozna by ja zaczac juz na wiosne... A tu takie sprowadzenie na ziemie...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOj Paulinko przykro mi z powodu wyników, ale nie ma tego złego... podleczysz się i będzie dobrze
Ja teraz wrzucam totalnie na luz na jakieś 3-4 miesiące :] pełen spontan, podreperowanie zdrówka, zgubienie kilku kg, poszukanie normalnego lekarza, porobienie badań