Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurde Asia masz racje... Bo potem trzeba by bylo wywolywac @ i wogole...
Oby jak najszybciej sie rozwiazalo w te albo wefte
Ja mam jeszczszcze sporo czasu oczekiwania staram sie wogole nie myslec. I tu w pl nawet sie udaje najgorzej bedzie jak wrocimy do domu
Aniu duuzo zdroweczka nie daj sie chorobie.
Daria udanego dńia KochanaAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula mam to samo, tutaj zycie plynie mi calkiem inaczej, o niczym nie myslalam nigdy, nie przejmowalam sie itd.. Napewno Ci to pomoze
Asia wyobrazam sobie jak Cie to denerwuje, takie wyczekiwanie jest najgorsze.. Jak ni dostaniesz @ nie chces jutro na bete jechac?
Aniu kuruj sie slonce, zebys na sylwka byla w pelni sil
Ja jednak do kosciola pojde pod wieczor, narazie siedze z mamusia :p -
Nie Kochane, beta nie ma sensu. Jakby była ciąża to by był choćby cien cienia.... a poza tym właśnie zaczął mnie boleć brzucj jak na @ i zaczęło się plamienie. Zatem Uffffff..... wydłużony cykl, może magnez z b6 ciutkę na to wpłynął. Najbardziej martwilam się właśnie że jakas blokada i trzeba bedzie wywoływać, ale na szczęście czuje że jeszcze dzisiaj rozkręci się małpiszon
Ania_84 lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Asiu lepiej ze przychodzi sama niz wywolywac ;/
Trzymaj sie cieplusio
ja mam nadzieje ze szybko sie wykuruje
Mezus mi tu serwuja cp rusz herbatke z sokiem malinowym, z sokiem z pedów sosny, z miodem i cytryka
i syropki, omege inne paskudzctwa
-
Hej dziewczyny ja troche polezalam ale ile mozna
Poszlam po placka, do tego herbatka z sokim malinowym i siadam do kompa -
Ufffff dziewczyny banan powrócił na usta - przyszła @ pełną parą, nie sądziłam, że tak się będę cieszyć z malpiszona.... ale lepsze to niż jakieś cholerne zaburzenia i brak okresu przy braku ciąży.
Zaczynam nowy cykl.
Daria trzymam się kochana trzymam. Oczywiście jest troszkę przykro ale widać tak miało być. Może lepiej bo troszkę popracuję bez oporów a nie kombinowanie na samym początku, a spodobalo mi się póki co w nowej firmie. Może fasolka czeka na umowę na czas nieokreślony?
Nic nie dzieje się bez przyczyny, więc jestem dobrej myśli.
Aniu zdrowiej Kochana, zdrowiejAnia_84, Czarnula87, Eweloka84, Paula55 lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Asiu dobrze ze tak do tego podeszlas mówie ci nasze plotkarskie fasolinki czekaja na siebie nasze jajca sie synchronizuja
I bedzie wielki baby boomSaramago, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Mówicie że będzie wysyp fasolek w 2014? No może może... mam wielkie nadzieje. Nowy Rok = Nowe życie. Nowe nadzieje. Nowe plany, wszystko nowe. w sumie ten 2013 był jakiś taki... dupiaty
Może ktoś rząd obali i będzie lepiej w Polsce hihih
Święta święta i po świętach.... ja już w Krakowie w łóżeczku.... jutro do pracy.Kaśka lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
ehh..wraca szara rzeczwistosc
ja jutro coprawda nie do pracy ale musze sie kurowac do sylwka - co by były choc szanse na fosolinke
ten kaszel zaczyna mnei denerwowac ;/ juz glowa mnie boli od niego -
nick nieaktualny
-
Mimo wszystko swieta tez daja niezle w kosc
ja ide sie polozyc .. i obejrzec filmik z mezusiemEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Anulka Ty się tam kuruj żebyś szybciutko do zdrówka wróciła!!
Daria to leżymy i odpoczywamy
Asiulek :* to witamy w staraczkach styczniowych zaś ta sama ekipa aż człowiekowi raźniej
Paula a u Ciebie to widzę luzik?? bardzo dobrze , trzeba trochę dać głowie odpocząć
ja to w tym cyklu się nie wysilam , nawet wstawać mi sie nie chce specjalnie na mierzenie tempki...dziś mi się przypomniało, że może test ovu zrobie i proszę od razu ładne kreseczki bez stresu, nie ufam ani temu ovusrowu ani testom ciekawe ile tak jeszcze wytrzymam na luzie -
nick nieaktualny
-
Asia z dwjga zlego lepiej ze @ przyszla.
Masz racje. Nowy rok nowe nadzieje
Ewelcia ja olalam caly system jem i pije dowoli w te swieta. nie mierze temp. Testow tez juz nie robie co ma byc to i tak bedzie.
Jutro jade z samego rana na badanka zobaczymy czy sie uda wszystko zalatwic
Dobrej nockiCzarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość