Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja zaraz się stawiam z kawka malzyk w pracy do 14. A ja idę za jakies pół godz placki robić gardło mnie boli
Asiu tule mocno glowka do gory moze nasze jaja sie zsynchronizowaly i w styczniu bedzie pliteczkowy baby boom buziaczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2013, 08:00
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia
życzę Wam nadziei, własnego skrawka nieba,
zadumy nad płomieniem świecy,
filiżanki dobrej, pachnącej kawy,
piękna poezji, muzyki,
pogodnych świąt zimowych,
odpoczynku, zwolnienia oddechu,
nabrania dystansu do tego, co wokół,
chwil roziskrzonych kolędą,
śmiechem i wspomnieniami.
Wesołych świąt!
Moje Kochane :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*
Ania_84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Kochane:
Staropolskim obyczajem
gdy w Wigilię gwiazdka wstaje
Nowy Rok zaś cyfrę zmienia,
wszyscy wszystkim ślą życzenia.
Przy tej pięknej sposobności
i ja życzę Ci radości
aby wszystko się zdarzyło
z roku na rok lepiej było!Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Kochane ja zyczenia napisze swoimi slowami...
Kazdej z nas zycze, aby w niedlugim czasie mogla poczuc pierwszy ruch swego dziecka.
Abysmy mogly w spokoju i szczesciu czekac na ten pierwszy najwazniejszy krzyk...
Wielu nie przespanych nocy i oczu wpatrzonych w dziecie nad kolyska.
A potem wielu lat milosci i troski o ten wyczekany cud....
Zas u boku tego jedynego.... Ktory wspiera, kocha i szanuje.
Przezywa z nami kazda chwile i cieszy sie z kazdego sukcesu
A dzis smacznego karpia i barszczu z uszkami buziam Was goraco moje kochane fajnie ze jestescie!!!Eweloka84, Ania_84, Czarnula87, Saramago lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej hej :]
Moja temperatura to sobie jakieś jaja robi, tyle wam powiem Ciekawa jestem czy faktycznie @ jutro przyjdzie czy jednak dzisiaj zaszczyci mnie swoją obecnością... toć planowałam dzielić się z nia opłatkiem
Asieńko głowa do góry. Może to ma być tak jak powiedział mi raz gin? Może organizm sam wie co robi, że to jeszcze nie teraz?? Po Nowym Roku zobaczymy wszystkie dwie piękne kreseczki, zobaczysz słońce
Dziewczynki ja Wam życzę spokojnych i radosnych Świąt w gronie najbliższych, dużo radosci, miłości, uśmiechu i spełnienia marzeń, a przde wsyztskich tych naszych wspólnych marzeń
I jeszcze dodam jedno: CIESZĘ SIĘ, ŻE WAS MAM :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2013, 11:03
Eweloka84, Ania_84, Paula55 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ja wzięłam choligrip od wczoraj i czuje sie lepiej choc kaszel jeszcze troche meczy ;/
Świeta wogole sie rozpierniczyly .. moj pracuje do 14 wiec przyjedzie po mnie do rodzicow - nawet nie zdazylam nic zrobic za abrdzo dobrze ze u rodzicow troche u drugich
ogólnie nie mam na nic ochoty bo jakas jestem osłabiona ;/
Ehhh..powiem Wam tak szczerze
Ciesze sie ze trafiłam na to forum że Was poznałam i cieszy mnie że zawsze jesteście Buzioły prze wielkiePaula55, Czarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Kochane,
czekam na rodziców Jacka i zaczynamy.
Pragnę Wam złożyc najcudowniejszych chwil, spełnienia marzeń, pragnień, wszechobecnej Miłości, dużo dużo radości, szczęścia i zdrowia.
Ściskam Was świątecznie....
Moje Kochane Gwiazdeczki....
p.s. @ nadal niet, objawów niet.Ania_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
No u Nas juz po wigilii
troche czasu przed kompem :)bo moj poszedl poczte sobei sprawdzicEweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy już odpoczywamy Miły dzionek. Na 16 Wigilia u teściów. Dostałam fajne szklanki i kubki i takie cudo do przesiewania mąki Potem na 19 do babci od strony mojej mamy.
Michaś tak się w domu rozszalał z prezentami, że ho ho A sporo podostawał, nie wiem gdzie ja mu to poustawiam
Jutro wybieramy się do mojej babci od strony taty na prawie cały dzień. Ale już po 18 będę w domku, bo Piotrek ma nockę w pracy.
I tak jak się spodziewałam razem z @ złozyłyśmy sobie dzisiaj życzenia i podzieliłyśmy się opłatkiem Już zaczęły się zyczonka o nową bąbolinkę -
Myszki my już po - ja padam. Jacek pojechal odwieźc rodziców, wiec noc samotna z pieskiem...
Najpiekniejszy przent jaki dostałam to brak @ szkoda, że nie dwie kreski. Rano testuje.
Dzisiaj dwie malutkie kropeczki czystej krwi, nie powiem ale nadzieja rośnie. najwyzej bedzie bardzo bolało. Trzymajcie kciuki a ja za Was, dobrej nocyLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Kochana daj znac co i jak. Jestesmy z Toba!!!!!!
A my wczoraj o 17 Wigilia u mojej babci. Było 19 os. Cudownie. Az sie wzruszylam. Tego mi wladnie brakuje tam na obczyznie... Rodziny!!!!
Potem do babci od strony taty tez nas bylo sporo, ze nie bylo gdzie usiasc a to i tak tylko czastka wnukow i prawnukow
A przed Wigilia do rodzicow T zlozyc zyczenia i podzielic sie oplatkiem
Dzis do rodzicow T przyjezdza cala rodzinka. Dzidkowie, ciocia z kuzynami, rodzenstwo T wiec znow ucztujemy
A jutro moja rodzinka wybieta sie do siostry mojej mamy bo jej syn (moj chrlzesniak) ma urodzinki
A na tym nie koniec.....Ruda27, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Hej Kochane. Wypoczete i radosne?
Mój cykl jest jakiś dziwny, ponooć fl się nie wydłuża... no mnie sie raczej wydłużył, bo już sama nie wiem co myśleć. W nocy obudził mnie ból jak na @ ale po 20 min zniknęło. Nadal @ niet. ale spadła tempka, na 36,7 a wiec to moja małpowa temperatura..... ale nadal nic. i zero objawów. Tylko, że jak zobaczyłam tą tempkę to dała sobie spokój z testami....
Jestem skołowana.LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Nie dziwie ci sie....
Ale powiem Ci ze ja mialam tak na poczatku....
@ zawsze byla o czasie. A jak zaczelismy starania to w 2 chyba cyklu @ spoznila sie tydzien. W dniu w ktorym juz chcialam testowac przyszla rano ale z tygodniowym opoznieniem....
Mimo wszystko zycze ci jak najszybszego rozwiazania oczywiscie na +
-
nick nieaktualny
-
zieki za wsparcie/ myślę, że nie ma sensu testować.
Też padam z przejedzenia. Ciągle przy stole.
Pochwalcie się prezentami.
Ja dostalam bransoletkę i bony to home and you, maszynke do mięsa i z jackiem kupilismy sobie mini wieżę na ścianę ...
J. dostał pasek i strój do biegania termoaktywnyLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny