Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhej dziewczynki
ja jestem u rodzinki. w koncu mam naprawionego0 kompa wiec zagladam
wczoraj bylam u mojego gina i przepisal mi na grzybka i jestem spokojna. zrobil mi usg i maluszek urosl ma juz 1,50 cm )
widzialam, ze Asia ma jutro testowac, zaciskam bardzo mocno kciuki bede zagladala napewno!
buziaczki dziewczyny trzymajcie sie cieplutkoGuniaczek, Saramago, Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Ewelka bo my tu się wzajemnie nakręcamy i od razu wszystkie objawy ciążowe;)
Ja się obrażam na starania do marca
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
Ja też od stycznia w sumie, bo teraz po owulce to mogłabym nei być obrażona, i tak nic się neiw ydarzy;)starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
ja - 2021 wyszło, że:
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
Zarzio, Encorton, Acard)
My teraz ostatnie podejscie i konczymy. Az do sierpnia 2015 r wtedy starania wznawiamy po slubie
Przez ten wyjazd mam totalny luz i szczeze??? Niech sie dzieje wola nieba. Serio. Zluzowalam totalńie. W sumie samo tak wyszlo hehe . Na ńic nie mam czasu.
Wiec juz od teraz trzymam kciuki za was. Za asie, ewelinke, dorotke, olge i wszystkie inne staraczkiSaramago, Guniaczek, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Super Paulinko, bardzo dobre podejście :*** a jak się czujesz, zmęczona?
Ja we wtorek jadę dopiero do sosnowca, jutro niestety praca.LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnyHej hej jest tujeszcze ktos?? Ja już po pracy, padam na twarz jestem tak obolała i tak zmęczona że az mi sie płakac chce
Dzisiaj znowumiałam odrobinkę sluzu takiego jak wczoraj podbarwionego. A rano temperatura 36,70 mam na wykresie taki skok że o ja
Ide nadrabiać dzisiejszy dzionek -
Test jedna krecha.. zwariuje. zbieram się do pracy. Miłego dnia Kochane...LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Wariujemy razem z Tobą
Ja kochane przez najbliższy tydzień będę totalnie z doskoku, najpierw moi rodzice, później męża (jego nie mają internetu, a ja w telefonie nie mam).
Buziaki i miłego dniastarania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
ja - 2021 wyszło, że:
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
Zarzio, Encorton, Acard)
Dzien dobry
łojj mnie ja wczoraj zaginełam w akcji najpierw zakupy a pozniej romantico wieczor z mezem
Asiu tulle bardzo mocno i razem z Toba wariujemy
główka do góry
Kawka jest pijemy ??Guniaczek, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Jest kawa! Pijemy,
Asiul jak to? Kurde noooo.....
Ja pije mega szybka kawe i znowu wybywamy... Zmeczona juz jestem tymi rozjazdami. Po godzince wszedzie. I co chwile gdzie indziej, z kims innym, i wogole zamieszanie.... Mam nadzieje ze przez swieta bedzie troche spokojniej.
Zaraz jedziemy do mechanika zapytac co z aqutem wiec trzymajcie kciuki .
Wczoraj bylam u przyjaciolki i byla jeszcze jedna nasza przyjaciolka z mezem. Kurde dopiero wted poczulam jak mi ich brakuje. Rozumialysmy sie bez slow.... Poplakalysmy obie. Ehhh bedzie ciezko.
Ale za to wybawilam mala 2-miesieczna Julcie i 2- letniego Ksawerka
Moja przyjaciolka, mama dzieci stwoerdzila ze widac ze nawet podswiadomie ale strasznie chce dziecka... Bardzo mnie pocieszala i jej slowa sporo mi daly sama o pierwsze starala sie 1,5 roku
Ehhh sie znow rozpisalam ale nie mam za wiele czasu i wchodze na neta raz, dwa razy dziennieGuniaczek, Ania_84, Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
A ja dziewczyny mialam dzis fatalny sen - sniło mi sie ze widziałam 4 wisielcó..matko nie moglam spac ;/
ale teraz z czystej ciekawosci looknelam co on oznacza i...
Wisielec ma zazwyczaj pozytywny wydźwięk, jest bowiem symbolem obumarcia tego, co stare, co było w nas i uwierało, a jednocześnie jest zwiastunem narodzin nowej jakości życia, zapowiedzią jakichś zmian. Wisielec przygotowuje nas na to, co może spotkać nas w przyszłości, wskazuje problemy, ale mówi jednocześnie, że poprzez nowe doświadczenia rozwiniemy się i poznamy inne aspekty życia.
wiec moze nie jest tak zleCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
lol Ania ale masz sny hahaha chociaz mi jakis czas temu snił się trup w worku i tez myslałam, że to cos zlego a tym czaem same pozytywy ;] aale jak nigdy nie czytam horoskopów to ostatnio sie skusułam na przyszły rok i napsali mi tak: Pierwsza połowa roku sprzyja szczęśliwemu powiększeniu rodziny hahahahaha
no i tyle w temacie hahahaha oczywoscie tylko to zdanie zapamietałam ;]Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2013, 11:29
Ania_84, Czarnula87 lubią tę wiadomość